Férjhez ment a High School Musical sztárja, Ashley Tisdale

Forrás: Instagram/Ashley Tisdale -
Ashley Tisdale esküvő eljegyzés menyasszony High School Musical
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Privát ceremónia keretein belül házasodott össze a csodaszép Ashley Tisdale és párja, Christopher French színész. Szerencsére az ara Instagram-oldalára felkerült egy-két fotó a nagy napról.

A High School Musical sztárját tavaly jegyezte el kedvese az Empire State Building tetején. Ashley Tisdale korábban azt mondta, privát esküvőt szeretne, és a színésznő Instagramján megosztott fotója alapján úgy tűnik, valóra is vált ez az álma. „Életem legszebb napja! Bemutatjuk Mr. és Mrs. Frenchet" - írta a kép mellé.

Forrás: Instagram/Ashley Tisdale

És így festett a menyasszony a koszorúslányok gyűrűjében:

Forrás: Instagram/Ashley Tisdale

Ashley és Christopher 2012-ben találkoztak, és Chris már 8 hónap után megkérte a kezét egy hatalmas gyémántgyűrűvel, ami pavé kövekkel volt kirakva. A híresség lánybúcsúját Miamiban tartották májusban, ahol az egész napos strandolás után éjjel a haverjaival, többek között a legjobb barátnőjével, a szintén High School Musicalből ismert Vanessa Hudgensszel bulizott, aki az esküvőn is jelen volt.

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.