Angelina Jolie a megcsalást is beleírta a házassági szerződésébe Brad Pittel

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt esküvő vagyon hűtlenség Angelina Jolie megcsalás házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú házassági szerződést kötött a nemrég titokban egybekelt sztárpár. Ennyire bizonytalan lenne a színésznő férje hűségében?

Nézd meg, milyen gyönyörű és különleges menyasszonyi ruhában állt oltár elé Angelina Jolie IDE kattintva!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Angelina Jolie és Brad Pitt a legnagyobb titokban házasodott össze egy francia kis kápolnában. A legfrissebb hírek szerint az újdonsült házasok a nagy nap előtt szigorú házassági szerződést írtak alá. Rögzítették például, mi történik, ha Brad félrelép – értesült a Radar Online. A fordítottjáról azonban már nem esik szó. Hmm...

Forrás: AFP/Kevin Winter

A portál szerint, ha Brad megcsalná és el is hagyná nejét, a 6 gyerek felügyeleti joga feleségére száll. A házaspár vagyona 425 millió dollárt tesz ki, ebből 240 milliót Brad, míg a maradék 185-öt Angi hozta. A pénzen egy esetleges szakítás esetén egyszerűen úgy osztoznának, hogy mindenki megkapja a saját részét. Azt az összeget, amit a házasság alatt szereznek meg közösen, elkülönítik a gyerekeknek, akik majd 6 egyenlő részre osztják azt.

Ha még nem láttad Angelina Jolie és Brad Pitt hitvesi csókját, most megnézheted!http://www.life.hu/intim/20140905-angelina-jolie-es-brad-pitt-hitvesi-csokjanak-fotoja.htmlA Life.hu szerkesztősége személy szerint nem tud betelni a gondolattal, hogy az A-listás sztárpár végre oltár elé állt és örök hűséget fogadott egymásnak. E kép láttán pedig végképp elolvadtunk!IntimOrigoTitokban házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20140828-angelina-jolie-es-brad-pitt-titokban-osszehazasodott-a-hirt-a-par-szovivoje-is-megerositette.htmlA sztárpár szóvivője erősítette meg a hírt, miszerint a Brangelina páros múlt hét szombaton oltár elé állt egy francia város kápolnájában.Intim--Awww! Brad Pitt kézzel írt szerelmes leveleket Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/intim/20140731-brad-pitt-kezzel-ir-szerelmes-leveleket-angelina-jolie-nak.htmlKiakadt a romantikamutató a Life.hunál, amikor megtudtuk, Brad Pitt kézzel írt szerelmes levelekkel bombázza élete szerelmét, Angelina Jolie-t. Na, nem mindig. Csak amikor épp a világ két felén dolgoznak.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.