Megelőzte: oltár elé állt George Clooney exnője

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
esküvő házasság Olaszország Szardínia George Clooney orvos exbarátnő menyasszony Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney volt szerelme, Elisabetta Canalis a csodaszép Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent orvos vőlegényének. Ezzel bizony beelőzte a sármos színészt.

Több okból is ismerősen csenghet Elisabetta Canalis neve. Az olasz modell 2009-ben jött össze az örök agglegénynek kikiáltott George Clooneyval, útjaik 2 év után váltak el – ez idő alatt pedig együtt is tanúskodtak Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányos ügye kapcsán. A témáról ITT olvashatsz bővebben.

Canalis és Clooney 2009 novemberében Forrás: AFP/Michael Loccisano

Ez azonban már rég a múlté: a 36 éves Elisabetta a mesés Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent ortopéd sebész vőlegényének, Biran Perrinek. Nézd meg IDE kattintva, milyen gyönyörű menyasszony volt!

George Clooney is számolja már a napokat

Angelina Jolie és Brad Pitt titkos esküvője után hamarosan újabb A-listás sztárpárral bővül majd a házas celebek csoportja. George Clooney, aki nemrég egy videóban vallott szerelmet menyasszonyának, Amal Alamuddinnak, elárulta, néhány héten belül Velencében fogja oltárhoz kísérni sztárügyvéd kedvesét. Már alig várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.