George Clooney volt szerelme, Elisabetta Canalis a csodaszép Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent orvos vőlegényének. Ezzel bizony beelőzte a sármos színészt.

Több okból is ismerősen csenghet Elisabetta Canalis neve. Az olasz modell 2009-ben jött össze az örök agglegénynek kikiáltott George Clooneyval, útjaik 2 év után váltak el – ez idő alatt pedig együtt is tanúskodtak Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányos ügye kapcsán. A témáról ITT olvashatsz bővebben.

Canalis és Clooney 2009 novemberébenForrás: AFP/Michael Loccisano

Ez azonban már rég a múlté: a 36 éves Elisabetta a mesés Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent ortopéd sebész vőlegényének, Biran Perrinek. Nézd meg IDE kattintva, milyen gyönyörű menyasszony volt!

George Clooney is számolja már a napokat
Angelina Jolie és Brad Pitt titkos esküvője után hamarosan újabb A-listás sztárpárral bővül majd a házas celebek csoportja. George Clooney, aki nemrég egy videóban vallott szerelmet menyasszonyának, Amal Alamuddinnak, elárulta, néhány héten belül Velencében fogja oltárhoz kísérni sztárügyvéd kedvesét. Már alig várjuk!