George Clooney ország-világ előtt vallott szerelmet menyasszonyának – videó!

Forrás: AFP/- -
szerelmi vallomás esküvő George Clooney videó Velence Toszkána Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került egy videó, amelyben George Clooney megható szerelmi vallomást tesz menyasszonyának, Amal Alamuddinnak.

Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjemajdnem elterelte a figyelmet az ősz nagy eseményéről, a nemsokára a Downton Abbey-ben szereplő George Clooney és Amal Alamuddin közelgő házasságkötéséről. De George visszakövetelte a reflektorfényt, amikor ország-világ előtt vallott szerelmet kedvesének.

Forrás: AFP/-

A színész vasárnap Toszkánában vett át egy díjat, és az ezt követő vacsorára menyasszonyát is magával vitte. Ekkor láthattuk őket először közösen a vörös szőnyegen, és ekkor jelentették be, hogy az esküvő Velencében lesz néhány héten belül.

Most pedig napvilágra került egy felvétel a bejelentésről, amelynek végén Clooney mindenki előtt szerelmet vallott leendő arájának: „Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon szeretlek, és alig várom, hogy a férjed legyek!"

Úgy tűnik, Amal Alamuddin megfogta az Isten lábát a szívtipróval!

Íme, a videó:

Megváltozott George Clooney és szerelme esküvőjének helyszínehttp://www.life.hu/intim/20140908-george-clooney-olaszorszagban-velenceben-veszi-el-amal-alamuddint-a-comoi-to-helyett.htmlGeorge Clooney és jogász kedvese, Amal Alamuddin mégsem a Comói-tónál kelnek egybe. Olaszország maradt, csak új helyszínt találtak.Intim--Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--Szeptemberben házasodik George Clooney - elkészültek a hivatalos papírokhttp://www.life.hu/intim/20140807-george-clooney-szinesz-rendezo-es-amal-alamuddin-osszehazasodnak.htmlVége a hetek óta tartó találgatásoknak: George Clooney és menyasszonya, Amal Alamuddin hivatalosan is bejelentették, hogy összeházasodnak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.