Ezek a legszebb szerelmes idézetek, amelyek minden kapcsolatot felpezsdítenek

Forrás: Thinkstock -
boldogság párkapcsolat idézet hétköznap szerelem Legyen jó napod!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmes vagy és legszívesebben világgá kürtölnéd, de nem tudod, hogyan? Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban? Fejezd ki magad mások szavaival. Íme, a 10 legszebb szerelmes idézet, amelyekkel garantált sikered lesz!

A szerelmet nem könnyű folyamatosan táplálni, életben tartani, pláne a szürke, gondterhes hétköznapokban. Sokszor nincs idő a másikra, elmaradnak a mély beszélgetések. Van helyette rohanás és gyakran csak órákkal később jut az ember eszébe, hogy megcsókoltam egyáltalán a kedvesem reggel? Ha ismerős a szituáció, akkor most jól figyelj!

Forrás: Thinkstock


Nem is gondolnád, de néhány apró figyelmességgel, kedves sorral leveheted a lábáról a szerelmed és ha csak néhány percre is, de kirángathatod a mókuskerékből. Íme, néhány gyönyörű idézet, amely garantáltan mosolyt csal párod arcára, és ha valamelyiket elolvassa, különlegesebben indul a napja.

"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk." Francoise Sagan

„De most nem félek többé... igézetben élek. Mintha tudnám a varázsszót... De a varázsszó mindössze annyi, hogy szeretek valakit." Márai Sándor

„Az öregség nem véd meg a szerelemtől, de a szerelem némileg megvéd az öregségtől." Jeanne Moreau

"Azért vagyunk szerelmesek, mert ez az egyetlen igazi kaland." Nikki Giovanni

"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Gabriel Garcia Márquez

„A szerelem mindent pótol, s a szerelmet nem pótolja semmi." Petőfi Sándor

„Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden." T. Tolis

„Az igaz szerelemben a legkisebb távolság is túl nagy, de a legnagyobb is áthidalható." Hans Nouwens

„Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy kis Okosság is az őrületben." Friedrich Nietzsche

Végezetül egy idézet a Life.hu sztárszerzőjétől, Müller Pétertől: „Aki jól szeret, az idővel nem 'kijózanodik', hanem egyre részegebb lesz. Ha láttál már öregeket, akik egy emberöltő után is görcsösen fogják egymás kezét, tudod, miről beszélek. Ritka, de még van ilyen." Müller Péter

Rejts el egy-egy idézetet párod pénztárcájába, zsebébe vagy tedd a reggelije mellé egy szalvétára írva. Ha megpillantja a kedves sorokat tőled, újból vidámabban látja a világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.