Magyar lányt szeret Graziano Pellé világklasszis focista

Forrás: Graziano Pellé/Facebook -
modell sportoló szerelem Graziano Pellé futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győri születésű modell, Varga Viktória több mint két évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkor még a holland Feyenoordban szereplő sportolóval. 

Eleinte távkapcsolatban éltek, de nyáron, amikor Pellé az angol csapathoz igazolt, a szigetországba már együtt költözött a pár. A közös angliai otthon ellenére nem sokat lehetnek együtt a szerelmesek, mivel Varga Viktória modellként dolgozik, sokat utazik, igencsak elfoglalt, akárcsak élsportoló párja.

Forrás: Graziano Pellé/Facebook
Megvan az időpont George Clooney és Amal Alamuddin esküvőjérehttp://www.life.hu/intim/20140916-george-clooney-es-jegyese-amal-alamuddin-szeptember-29-en-hazasodik-ossze-velenceben.htmlGeorge Clooney és jegyese, Amal Alamuddin Velencében házasodik össze szeptember 29-én. A volt olasz kulturális miniszter adja össze őket.Intim--Megelőzte: oltár elé állt George Clooney exnőjehttp://www.life.hu/intim/20140915-george-clooney-exbaratnoje-elisabetta-canalis-hozzament-volegenyehez-megelozte-volt-baratjat.htmlGeorge Clooney volt szerelme, Elisabetta Canalis a csodaszép Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent orvos vőlegényének. Ezzel bizony beelőzte a sármos színészt.Intim--Józan László félpucérra vetkőzött egy ló mellett - alig kapunk levegőt...http://www.life.hu/intim/20140913-jozan-laszlo-szinesz-gusztusos-kockahasat-villantott-egy-loszobor-mellett.htmlA legmerészebb női szexfantáziák megtestesítője lett Józan László színész - pedig biztosan nem is ezt akarta.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.