Ki ne emlékezne arra, amikor Rippel Feri volt felesége, Simó Vivien elmondta, házassága a szex, illetve annak hiánya miatt ment tönkre. Az artista exének az volt a problémája, hogy mindig meghajolt volt férje előtt, aki még egy harmadikat is bevitt a hitvesi ágyba. Nos, nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akiknek az édeshármas csúnyán belerondított a kapcsolatukba. A Life.hu most szexuálisan nyitott, vállalkozó kedvű párokat gyűjtött össze.

Jude Law és neje Kate Moss-szal tolták hármasban

Legalábbis ezt állítja a 40 éves modell bulizós életéről szóló könyv, amely lerántja a leplet az összes mocskos kis titkáról. Mint ismeretes, Moss Jude Law exfeleségének, Sadie Frostnak a legjobb barátnője volt, de a kapcsolatuk jóval több volt, mint barátság. Az író, Maureen Callahan szerint leszbikus viszonyuk volt, sőt, számtalan éjszakát töltöttek el hármasban Jude Law-val. A kiadvány arra is kitér, hogy Kate nem csak a házaspárral enyelgett többesben. (Frost és Law egyébként 2003-ban váltak el.)

Forrás: AFP

Ashton Kutcher és Demi Moore is nyitott volt

2010-ben Ashton Kutcher egyik állítólagos szeretője, Brittney Jones azt nyilatkozta a Star magazinnak, hogy Demi Moore és férje bizony nyitott kapcsolatban élnek. A nő többek között azt is tudni vélte, hogy a páros megosztja egymással a nőket, vagyis hogy Ashton egyedül nem csajozhat, csakis Demivel együtt. Úgy hírlik, Demi szerette kiválasztani azokat a lányokat, akiket végül az ágyukba engedtek. (Moore és Kutcher hivatalosan egyébként 2013-ban váltak el, kapcsolatuk azonban sokkal korábban megromlott.)

Forrás: AFP

Jason Biggsé a világ legnagyobb lebőgése

Az Amerikai pite filmek sztárjának neje olyan ajándékkal akart kedveskedni szerelmének, amire minden férfi vágyik. Jenny Mollen a párja születésnapjára bérelt fel egy Keisha nevű leányzót, hogy hármasban pezsdítsék fel házaséletüket. A hírek szerint azonban a nagy szexkaland kínos véget ért.  A színész ugyanis annyira ideges lett, hogy egy vadidegen előtt kell levetkőznie, hogy inába szállt a bátorsága. Végül a vendég mentette meg a cikis helyzetet azzal, hogy megvigasztalta Jasont, ez csakis annak a jele, számára kizárólag a neje létezik, más nő nem.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A magyar sztárok sem zárkóznak el...

Görög Zita egyszer egy filmes szerep miatt volt kénytelen bevállalni, Alekosz pedig görögországi nyaralása előtt álmodott az édeshármasról. Akkor így nyilatkozott: "... szeretném majd megbeszélni kint Veronikával azt is, mit szólna hozzá, ha bevennénk harmadiknak egy görög leányzót." 2008-ban Benkő Dániel azt mondta, a hagyományos, egy nő, egy férfi felállás híve, ugyanakkor semmi jónak nem akar az elrontója lenni. Akkor azt is elárulta, öt éve van stabil kapcsolata, de ha a szerelme bedobná, hogy legyen még egy lány, akkor arra rábólintana. Viszont ha egy pasit akarna, abba nem biztos, hogy belemenne...