George Clooney és Amal Alamuddin kimondták a boldogító igent

Forrás: AFP/Andreas Solaro -
esküvő házasság Olaszország George Clooney Velence Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagyban zajlik az év álomesküvője, vagyis George Clooney és Amal Alamuddin házasságkötése az olasztországi Velencében.

A négynaposra tervezett eseményre péntek óta gyűltek a világsztárok (például Cindy Crawford és férje,Rande Gerber, Bill Murray és Matt Damon), emiatt pedig kissé meg is bénult a lagúnák városa. A hírek szerint az 53 éves Clooney és 36 éves jegyese szombaton kimondták a boldogító igent, a polgári esküvőt azonban csak hétfőn délelőtt tartják meg a velencei városházán.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Helyi sajtóértesülések szerint a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja majd össze őket - tájékoztat az MTI.

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooneyt

A földkerekség legsármosabb (eddig!) agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő, Amal Alamuddin oldalán találta meg a szerelmet, és akivel kimondták a boldogító igent. A Life.hu összeszedte, kik voltak azok a nők, akiknek csak ideig-óráig sikerült lenyűgözniük a színészt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.