Katalin hercegnő esküvői ruhájában mondja ki az igent George Clooney menyasszonya?

ruhapróba divattervező esküvő menyasszonyi ruha Katalin hercegnő George Clooney Alexander McQueen London Amal Alamuddin divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney leendő neje a minap Alexander McQueennél tett látogatást. A találgatások szerint sanszos, hogy a brit divatház készíti menyasszonyi ruháját, csakúgy, mint Katalin hercegnőét.

Katalin hercegnő világraszóló esküvője után leendő arák milliói másolták le azt az Alexander McQueen ruhát, amelyben Vilmos herceg neje kimondta a boldogító igent.Így talán nem is olyan meglepő, hogy George Clooney leendő felesége szintén a brit divatház színeiben gondolkodik.

Forrás: AFP

Amal Alamuddint a héten látták Londonban, amint látogatást tett a márka főhadiszállásán: egészen pontosan 2 órát töltött ott édesanyjával, Barriával, majd távozásakor öleléssel búcsúzott el az egyik varrónőtől. Így:

Forrás: Northfoto

A találgatások szerint azonban nem csupán egy divattervezőről szólnak: a libanoni származású sztárügyvédnő a hírek szerint a szülőhazája tervezőivel is kooperál, így akár Elie Saab és Zuhair Murad kreációi is szóba jöhetnek. Nem sok ideje van már hátra, hiszen a sztárpár szeptemberben áll oltár elé.

A világ leghíresebb esküvői ruhái

Bár Katalin hercegnő esküvői ruhája valóban hatalmasat szólt, mégsem ő volt az egyedüli a legemlékezetesebb menyasszonyok közül. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a leggyönyörűbb kreációkat – lehet inspirálódni!
Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--George Clooney kiakadt a híreszteléseken és nagyon dühöshttp://www.life.hu/intim/20140710-george-clooney-leendo-anyosa-nem-ellenzi-lanya-amal-alamuddin-hazassagat.htmlA színész cáfolta, hogy menyasszonyának édesanyja ellenezné lánya közelgő esküvőjét. A Daily Mail bocsánatot kért a sztártól és családjától - írja az MTI.Intim--Titokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnalhttp://www.life.hu/intim/20140827-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-titokzatos-idegennel-flortolt-egy-svajci-luxushotel.htmlA hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.