George Clooney és Amal Alamuddin polgári esküvője hétfőn volt a velencei városházán. A ceremónia 10 percig tartott.

Most már papírjuk is van róla! George Clooney és Amal Alamuddin a négynaposra tervezett esküvő utolsó, negyedik napján hivatalosan is férj és feleség lettek: a velencei városházán aláírták a papírokat. A 10 perces ceremónia 600 euróba került: ennyit kell fizetni a nem olasz állampolgároknak a velencei önkormányzat felé, ha házasodni akarnak – írja a Daily Mail. 

Forrás: AFP/Pierre Teyssot

Amal egy elegáns, letisztult, monokróm ruhát viselt a szertartásra, ami még inkább kihangsúlyozta hosszú combjait, valamint egy széles karimájú kalapot. Férje pedig egy szürke öltönyt választott.

Forrás: MTI/EPA/Luca Bruno

A sztárpár pénteken érkezett a lagúnák városába és szombaton tartották a lagzit. Vasárnap pedig boldogan, a fotósok kamerájába integetve jelentek meg a nagy nyilvánosság előtt. 

Hol volt Brad Pitt és Angelina Jolie?
Érdekes, hogy Clooney jó barátja, Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie nem voltak ott az esküvőn, pedig korábban az a hír járta, hogy Pitt lesz Clooney tanúja. A sztárpár állítólag gőzerővel forgatja új filmjét Máltán. Egyébként korábban Brangelináék esküvői meghívottjai között sem szerepelt a Clooney-Alamuddin pár. Mégsem olyan nagy haverok?