Évek óta csalhatta nejét Ralf Schumacher

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
válás házasságtörés Ralf Schumacher Cora Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta tarthat a viszály Ralf Schumacher és válófélben lévő felesége miatt. A sportoló lapinformációk szerint évek óta csalta az asszonyt. Erre mondják azt, hogy az egyik 19, a másik egy híján 20, ugyanis a korábbi hírek szerint Cora pedig a profi nehézsúlyú bokszolóval, Manuel Charral szűrte össze a levet.

A Closer című magazin belepillanthatott Cora sms üzeneteibe, ezekből az derült ki, hogy a pár között évek óta tartott a viszály - írja a Bild.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

"Pokollá teszem az életed, éppen úgy, ahogy te tetted az enyémet az elmúlt 11 évben. Mindent tudok! Igen, ez egy fenyegetés! Nyugodtan menj a rendőrségre” – írta Cora minden valószínűség Ralfnak, ám olyan üzenetek is előkerültek, amelyben Cora az egykori(?) szeretőnek üzen. „Ha még egyszer találkozol a férjemmel, akkor megtudod mire vagyok képes” – olvasható az egyikben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.