Ilyenek vagyunk a kapcsolat elején - és ilyenek a szakítás után

párkapcsolat férfi videó szerelem randi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki emlékszik, milyenek voltak azok a bizonyos pillangók, amelyek még a kapcsolat kezdeti fázisában felütötték fejüket gyomrunkban – és mi történt velük azután, hogy ilyen-olyan okokból véget ért a szerelem. Kimondhatjuk, hogy átértékelődött pár dolog, ugye?

Férfi és nő kapcsolata – megunhatatlan téma. Az alábbi videó két főszereplője azt mutatja be, hogyan változik egy-egy reakció, mondat vagy gondolat még a szerelem hajnalán, majd később a szétválás után. Hogyan értékelődik át az a bizonyos váratlan találkozás, mit mondunk, amikor barátunk vagy barátnőnk rajtakap, amint Facebook-oldalát nézegetjük vagy mit gondolunk, amikor üzenet érkezik tőle. Íme:

Ez a különbség a 3. és a 30. randi között

A Buzzfeed korábban azt fejtegette videójában, hogyan múlik el a kezdeti fellángolás az együttlét ideje alatt - a kissé szomorú, ám nagyon vicces videóért kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.