A Seychelle-szigetekre megy nászútra George Clooney és Amal Alamuddin

esküvő George Clooney Seychelle-szigetek szerelem Amal Alamuddin nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen helyen piheni ki világraszóló esküvőjük fáradalmait George Clooney és gyönyörű felesége, Amal Alamuddin. A hírek szerint a Seychelle-szigeteken bújnak majd el a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Lapinformációk szerint nem más, mint George jó barátja, Brad Pitt javasolta a helyszínt a párnak - írja az X17online weboldalra hivatkozva a Daily Mail. A színész ugyanis nyaralt már ott Angelinával, és elmondása szerint az a világ leggyönyörűbb helye.

Ő lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatára Forrás: AFP/Pierre Teyssot

A lap úgy tudja, a szerelmesek a North Island Resortban szállnak majd meg, amely annyira privát, hogy kizárólag helikopterrel közelíthető meg. A forrás azt is tudni véli, Clooney-ék pénteken kezdik majd meg álomnyaralásukat.

Ők választották még a Seychelles-szigeteket:

A Seychelle-szigeteken töltötte anno a mézesheteit Vilmos és Katalin is. Ők a Fregate nevű szuper-exkluzív magánszigeten szálltak meg. Brad és Angelina mellett állítólag Bill Gates is élvezte már az Indiai-óceán nyugalmát, és úszónőnk, Hosszú Katinka is itt volt nászúton 2013-ban a férjével, Shane Tusuppal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.