A Life.hu korábban összegyűjtötte már azokat a színészeket, akik bevállalták a homoszexuális karakterek megszemélyesítését. Most pedig olyan sztárokat szedtünk csokorba, akik a mozikban és a sorozatokban játsszák a nő- és férfifalót, az életben azonban melegek.

Szexi csábítót játszani úgy, hogy az ember gyermeke a hétköznapokban is egy szexi csábító, nem is olyan nagy cucc. Ha azonban valaki a másik ligában játszik, de így kell hősszerelmest, esetleg szexistent játszania, na, ahhoz már tehetség kell. Nézzük hát, kik "vernek át" minket időről időre ilyen mesteri módon.

1. Neil Patrick Harris

A '73-születésű Neal Patrick Harris kilenc évig játszotta a CBS nagy sikerű szériája, az Így jártam anyátokkal szívtipróját, a csajozást művészi szintre emelő Barney Stinsont. Harris 2006 óta nyíltan vállalja melegségét, akkor a sajtónak azt mondta: "Büszkén állíthatom, hogy boldog meleg férfiként élek örömteli életet." A színész 2010-ben jelentette be, hogy partnerével, David Burtkával, egy béranya segítségével, ikreket várnak, akik az év októberében szerencsésen meg is érkeztek. A színész nyáron Olaszországban házasodott össze szerelmével.

Forrás: CBS

2. Matt Bomer

A szexi amerikai színész, aki a magyarok számára leginkább a Tru Calling - Az őrangyal, valamint a Chuck és A nagy svindli című sorozatokból lehet ismerős, anno szerepet kapott a dögös hímeket felvonultató Magic Mike moziban is. Később akkor hallhattunk róla, amikor A szürke ötven árnyalata szereplőválogatása zajlott, és az ő neve is felmerült a szexisten Christian Grey szerepére. Ha végül nem Jamie Dornan kapta volna meg a lehetőséget, akkor ez a nyíltan meleg férfi vihette volna sikerre a világirodalom legnagyobb macsóját.

Forrás: AFP

Matt egy 2012 februárjában megrendezett jótékonysági eseményen fedte fel másságát és azt, hogy régóta boldog párkapcsolatban él Simon Halls publicistával. Párjával három gyermeket nevelnek, akiket béranya hozott a világra. Úgy tudjuk, a 2005-ben született Kitnek Bomer a biológiai apja, a 2008-ban született ikreknek, Walkernek és Henrynek pedig Simon.

3. Wentworth Miller

A 42 éves színész, akit a 2005 és 2009 között futó Szökés című sorozat tett híressé, és akiért nők milliói voltak oda éveken át, 2013 augusztusában a Szentpétervári Nemzetközi Filmfesztivál igazgatójának írt levelében kedvesen elutasította az ünnepségre való meghívást. Meg is indokolta, miért nem hajlandó részt venni az eseményen: "Meleg férfiként nyugtalanít az orosz kormány jelenlegi hozzáállása és bánásmódja a meleg férfiakkal és nőkkel" - így szólt a levelében, melyben azt is hozzátette, hogy emiatt képtelen tiszta lelkiismerettel ünnepelni, és egészen addig nem is fog, amíg az ország nem változtat az attitűdjén.

Forrás: AFP

4. Cynthia Nixon

A Szex és New York sorozat Mirandája több mint egy évtizeden át játszotta a négy férfifaló New York-i szingli egyikét, aki sorozatbeli szerepe szerint több tucat férfit is magáénak tudhatott. Ezzel szemben 2012 májusában hivatalosan is összekötötte életét párjával, Christine Marinonival. A nyíltan leszbikus pár kapcsolata ekkor már 2004 óta tartott. A 48 éves színésznőnek és párjának már van egy közös gyermeke is, egy kisfiú, akinek Christine adott életet még 2011 februárjában. Cynthia Nixonnak előző házasságából pedig van egy 16 éves lánya, Samantha, és egy 9 éves fia, Charles.

Forrás: AFP

5. Rupert Everett

Az 55 éves brit színész a '90-es években állt a nyilvánosság elé a másságával, később azonban több alkalommal is azt nyilatkozta, bánja, hogy kiadta a titkát, mert ezzel drasztikusan csökkent a népszerűsége. Everett olyan nagy sikerű romantikus filmekben játszott, mint a Második legjobb dolog, az Álljon meg a nászmenet és a Veszedelmes viszonyok, de filmbéli szerelme volt Reese Witherspoonnak és Sharon Stone-nak is. Szomorú tény, de Rupert egy 2007-es interjúban úgy nyilatkozott, számos olyan szerepről tud, amelyet azért nem osztottak rá, mert nyíltan vállalta, hogy homoszexuális...

Forrás: AFP/John Macdougall