A kiskanál-nagykanál a legrosszabb, helyette a klasszikus misszionáriust és a kutyapózt kell bevetnie annak, aki jót akar a derekának.

A fájós derék már nem lehet akadály egy kellemes légyottra – legalábbis a Waterloo-i Egyetem kutatói szerint. A tudósok a gerinc mozgását vizsgálták szex közben és ez alapján keresték a derékfájdalommal küzdő nők számára legelőnyösebb szexpózokat.

Forrás: Thinkstock

Az eredmények szerint az ilyen jellegű problémákkal küzdő hölgyek jobban teszik, ha hanyagolják a kiskanál-nagykanál pozitúrát, amely a hiedelmekkel ellentétben a legrosszabb, ami ilyenkor történhet a gyengébbik nem hátával. Helyette a misszionáriust javasolják, akár egy kispárnával a hát alatt kiegészítve, akár anélkül. Azoknak a hölgyeknek, akiknek a hajolás jelent problémát, a kutyapózt ajánlják – kéztámasszal, és nem könyökkel. Utóbbi pozitúra a hátfájással küzdő uraknak is enyhülést nyújthat a kutatók szerint.

Mi tudunk még javasolni néhányat: a Life.hu kímélő szexpózaiért kattints ide.

Katira és Vilire emlékezünk
A Life.hu két nyugdíjba vonult hancúrszakértője, Kati és Vili óta tudjuk, nincs olyan helyzet, hely vagy alkalom, ami ne lenne ideális egy kiadós lepedőgyűrögetésre. A legjobbakat ITT gyűjtöttük össze.