Megvannak a legjobb szexpózok a fájós hátú nőknek

Forrás: Thinkstock -
hátfájdalom nők derékfájdalom misszionárius póz kutyapóz egészség mozgás gerinc szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiskanál-nagykanál a legrosszabb, helyette a klasszikus misszionáriust és a kutyapózt kell bevetnie annak, aki jót akar a derekának.

A fájós derék már nem lehet akadály egy kellemes légyottra – legalábbis a Waterloo-i Egyetem kutatói szerint. A tudósok a gerinc mozgását vizsgálták szex közben és ez alapján keresték a derékfájdalommal küzdő nők számára legelőnyösebb szexpózokat.

Forrás: Thinkstock

Az eredmények szerint az ilyen jellegű problémákkal küzdő hölgyek jobban teszik, ha hanyagolják a kiskanál-nagykanál pozitúrát, amely a hiedelmekkel ellentétben a legrosszabb, ami ilyenkor történhet a gyengébbik nem hátával. Helyette a misszionáriust javasolják, akár egy kispárnával a hát alatt kiegészítve, akár anélkül. Azoknak a hölgyeknek, akiknek a hajolás jelent problémát, a kutyapózt ajánlják – kéztámasszal, és nem könyökkel. Utóbbi pozitúra a hátfájással küzdő uraknak is enyhülést nyújthat a kutatók szerint.

Mi tudunk még javasolni néhányat: a Life.hu kímélő szexpózaiért kattints ide.

Katira és Vilire emlékezünk

A Life.hu két nyugdíjba vonult hancúrszakértője, Kati és Vili óta tudjuk, nincs olyan helyzet, hely vagy alkalom, ami ne lenne ideális egy kiadós lepedőgyűrögetésre. A legjobbakat ITT gyűjtöttük össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.