Kiszivárgott a videó, amelyen Maradona megüti fiatal exmenyasszonyát

agresszió ütés videó Diego Maradona focista menyasszony Argentína futballsztár bántalmazás kiszivárogtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A futballsztár egykori párja, Rocío Oliva korábban is állította, miszerint Maradona többször is kezet emelt rá. Egyre biztosan van bizonyíték – a felvétel alább látható.

Nyilvánosságra került a videó, amelyen Diego Maradona megüti egykori barátnőjét, Rocío Olivát. Az alább látható felvételen jól látszik, hogy az 54 éves focilegenda erősen ittas, amikor kiabálni kezd a lánnyal, mert az túl sokat nyomkodja a telefont:

Ezután Oliva arra kéri a férfit, fejezze be a verést. Maradona nem tagadta, hogy ő látható a videóban, ám állítása szerint nem emelt kezet exére, csak a telefonját vágta a padlóhoz. Nem ez lenne az első erőszakos tette a futballsztárnak: korábban egy újságírót vágott pofon, előtte pedig egy férfit vert meg, amiért az állítólag rákacsintott volt barátnőjére, Veronica Ojedára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.