Liptai Claudia New York szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban még úgy tűnt, akár meg is mentheti kapcsolatát Liptai Claudia, most azonban már megerősítette a szakítás hírét. 

A műsorvezető és a szombathelyi színész kapcsolata nyáron kezdődött, akkor még nem okozott problémákat az, hogy az ország különböző pontjain élnek. Már az első perctől kezdve egy hullámhosszon voltak, Claudia meg is osztotta boldogságát akkor a közösségi oldalán. ,,Nagyon-nagyon szeretem őt. Abban hiszek, hogy egy kapcsolatban nem kell taktikázni, az ember igenis vállalja az érzéseit. Egyébként nem volt bennem félelem amiatt, hogy őt az egész ország ismeri. Emberként, nőként látom őt, nem hírességként" - mondta akkor Ákos Claudiáról a Blikknek.

Forrás: TV2

Ősszel azonban megkezdődött a színházi szezon, Claudiát pedig lekötötte a műsorvezetés, így egyre kevesebb idejük maradt egymásra. Gyakran hetekig nem találkoztak, csak telefonon beszéltek. A műsorvezető nemrég New Yorkban járt, utána döntött a szakítás mellett. "Sajnos a hír igaz. Szakítottunk, de ennél többen nem szeretnék mondani" – ismerte el Claudia a Blikknek.

Túlélhető-e a távkapcsolat?

Ha a szerelmünktől tartósan távol kell lennünk, vagy eleve egy messze lakó személy a párunk, az minden esetben nehézségeket jelent, sőt sokak szerint fenn sem tartható az efféle kapcsolat. A Life.hu nemrég pasikat kérdezett meg arról, nekik sikerült-e, és ha igen: hogyan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.