Vége Liptai Claudia és Horváth Ákos kapcsolatának?

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management -
Horváth Ákos Liptai Claudia szerelem New York kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia alig három hónapja jelentette be a Facebookján, hogy újra szerelmes, választottja pedig a szombathelyi színház színésze, Horváth Ákos. Most azonban már arról pletykálnak, vége a románcnak, a férfi azonban ennél óvatosabban fogalmazott. 

Az azonban biztos, hogy a TV2 műsorvezetője Ákos nélkül utazott New Yorkba, ami persze nem feltétlenül utal arra, hogy a pár tagjai külön folytatják tovább, de mégis elgondolkodtató, mondhatni gyanús.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management

A Hot! utolérte Horváth Ákost, aki a szétválás hírét nem cáfolta meg, igaz, meg sem erősítette. A lapértesüléseket csupán annyival kommentálta, hogy Claudiával még nem tettek pontot a kapcsolatuk végére, és hozzátette, várat magára egy beszélgetés kettőjük között, ha a színésznő hazatér Amerikából.

Megint "rossz" férfit választott Claudia?

Egy közös ismerősük szerint bár nagyon szerették egymást, a távolság közéjük állt. Budapest és Szombathely 230 kilométerre van egymástól, és a folyamatos utazgatás felőrölte a szerelmet.

Claudia barátai úgy vélik, a színésznő mindig felülpozicionálja a férfiakat. Ezt egyébként ő maga mesélte el egy korábbi interjúban. "Magasztaltam őket, és külső szemmel azt kérdezték: mit keres ő melletted? Én sosem így láttam. (...) Aki egy kicsit kedvesebb volt, abba beleszerettem. Ez biztos a gyerekkor. Onnan jön."

Liptai Claudia legnagyobb álma vált valórahttp://www.life.hu/bulvar/20141105-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-new-yorkban-jart.htmlA műsorvezető régi dédelgetett álma volt, hogy New Yorkba utazzon. Liptai Claudia csúszkált a Rockefeller Centerben és megnézte a World Trade Center emlékére épített vízesést is.TV + Bulvár--Micsoda haj! Micsoda ruha! Micsoda nő! Liptai Claudia dögösen zsűrizik a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/trend/20141026-liptai-claudia-pink-ruhaja-es-gondor-haja-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlA Sztárban sztárban többnyire fekete-fehér összeállításokban láttuk az egyetlen női zsűritagot. Liptai Claudia azonban dögös, nőies szettre váltott a döntőre.Trend--Liptai Claudia leszólta Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/bulvar/20141021-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagja-leszolta-szinetar-dora-szinesznot-bereczki-zoltan.htmlAz epés megjegyzés a Sztárban sztár vasárnapi adásában hangzott el, ahol Claudia Szinetár Dóra vérmérsékletét bírálta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.