Horváth Ákos esküvő házasság Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy napja sincs, hogy Liptai Claudia és Horváth Ákos közös fotóval jelentették be, szerelmesek egymásba, máris az esküvőről beszél mindenki. Egy komment tehet mindenről.

Hivatalos Facebook-oldalán tett közzé közös fotót Liptai Claudia és szerelme, Horváth Ákos színművész. A kommentek között szinte a legtöbb pozitív, mindenki dicséri a férfi gyönyörű szemeit és Claudia szépségét. Bár az oldalon már nem találtuk, a Blikk és a BorsOnline szerint valaki ezt kommentelte: "Hát hivatalos lett! Örülök nagyon, épp ma lesz kész Panna ruhája, ami az esküvődre készült, szóval remélem, hamarosan felveheti." Ezek szerint hamarosan bekötik Claudia fejét? Vagy valami másról van szó?

Forrás: TV2

Horvát Ákosról egyébként annyit lehet tudni, hogy 46 éves, elvált, van egy 17 éves lánya, akinek édesanyjával a mai napig nagyon jó a kapcsolatuk. Játszott a Nemzetiben, 2008-tól a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, filmjei között van a Szabadság, szerelem, a Pál Adrienn, a Csak szex és más semmi, a Kontroll vagy az uristen@menny.hu. Több reklámfilmben is szerepelt, így az arcát az egész ország ismerheti az "Apa kezdődik" T-Home vagy a Saga reklámból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.