Péntektől vasárnapig fog tartani Solange Knowles lakodalma, amikor is végre hozzámegy 5 éve megismert vőlegényéhez, Alan Fergusonhoz.

Egészen eddig sikerült titokban tartania eljegyzését és esküvői előkészületeit Solange Knowlesnek. Beyoncé 28 éves húga, akiről mostanában főképp nővére férjével, Jay-Z-vel történt incidense kapcsán hallhattunk, most hétvégén áll oltár elé vőlegényével, Alan Fergusonnal – írja a US Weekly.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hírek szerint az egész hétvégén át tartó lakodalom pénteken fog kezdődni a sztár New Orleans-i otthonában, ahová csupán a szűk család és baráti kör hivatalos. A program szerint pénteken egy közös mozizás vár a vendégekre, szombaton egy kellemesen elköltött vacsora, vasárnap pedig az ifjú pár leteszi az oly' régóta várt fogadalmukat.

Sztáresküvők és formabontó ruháik
A klasszikus esküvői trendek gyönyörűek tudnak lenni, egy különleges és egyedi esküvői ruha azonban még izgalmasabbá teheti az ember lányának egyik legfontosabb napját - nézd meg itt, hogy csinálták a világsztárok.

„Az évek alatt egy csomó lúzerral randiztam. A szerelmi életem biztos lábakon áll már egy ideje" – mondta egy korábban adott interjújában Solange, aki immár másodszor áll oltár elé.