Drágám, ma este arcon ülünk! Vagy legalább röhögünk egy jót

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
társasjáték Szürke 50 felvilágosítás játék szexualitás szórakozás válaszadás orgazmus erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljuthatsz csupán a melleid ingerlésével az orgazmusig? Tudod, mit jelent a leszbikus ágyhalál, valamint a refrakter periódus? Mit gondolsz, összemegy a dohányzástól a pénisz? Meg lehet születni szűzhártya nélkül? És amúgy pedig mi a fene az a jóni?

Egy körből kimaradsz

Azt már tudjuk, hogy a társasokkal fejleszthetjük az érzelmi intelligenciánkat, létezik azonban olyan játék is, melyekkel nem csak ez a képesség javítható. Ha kedveled a társasjátékokat, de a szállodaépítésnél és a hitelfelvételnél valami kevésbé konzervatívra vágysz, elképzelhető, hogy szextársasokkal kellene próbálkoznod. Egy csajos estén mi is így tettünk, és teszteltük a Szexértőt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Amikor már közelebb vagy a harminchoz, mint a hamvas húszhoz, lábon kihordtál számtalan szerelmi drámát, kihevertél már egy sor szexuális főnyereménynek kikiáltott szuperkukit, joggal hiszed, hogy egy bormámoros hétfő estén az utolsó, ami erotikus témák terén zavarba hozhat, az egy rózsaszín dobozos, korhatáros társasjáték.

Bajnokok ligája

Aztán felmerül a kérdés, mi az a flogger. Meg a jelqing. Vagy épp a vojőr. Később megtudod azt is, hogy Alfred Wolfram nyolc óra alatt 11 030 nővel csókolózott, beállítván ezzel a csókvilágcsúcsot, és fény derül arra is, hogy a távélvezés rekordja több mint öt méter. Igen, mert a férfiak körében annak is saját ligája van, hogy ki tudja messzebbre kilövellni a spermáját. Horst Schultz, vagyis az úr, aki ezen tevékenység koronázatlan királya, nem csak horizontálisan verhetetlen, vertikálisan is ott van a szeren. Négy méter magasra képes ejakulálni, vagyis a nyitott ablakon át az utcáról gond nélkül fellőheti folyékony ajándékát földszinti panellakásod plafonjára. Az már csak hab a tortán, hogy spermái 68 km/órás sebességgel száguldanak. Jusson ez eszedbe, amikor legközelebb elhaladsz a 70-es tábla mellett közúton!

És hogy mindez mégis hogyan derül ki? A Szexértő a nem túl bonyolult pályarajzon, a bábukon és a válaszjelzőkön kívül kizárólag kártyákat tartalmaz, melyek megválaszolásával juthatunk előre és érhetünk a célba. Minden lapon egy rejtvényt találunk, melynek nehézsége és komplexitása határozza meg, hányat léphetünk előre. Ha igaz vagy hamis lapot húzunk, és helyesen válaszolunk arra a kérdésre, vajon a legjobb módja a csókolózás gyakorlásának, ha a középső ujjad ujjbegyével gyakorolsz, egyet mehetsz előre. Ha négy lehetőség közül jól tippeled meg, hogy mondjuk egy egészséges férfi hány alkalommal élvez el az élete során, akkor kettőt haladhatsz a cél felé. Ha pedig csípőből meg tudod mondani, mi az a dicső-lyuk, pontosan meg tudod magyarázni, mit takar a BDSM mozaikszó, és van valami halvány fogalmad arról, miért találják a nők ösztönösen vonzónak a feszes fenekű férfiakat, akkor hármat ugorhatsz.

Forrás: Thinkstock

Ma este arcon ülünk!

A játék feleleveníti a szexről már oly régen tanultakat és tapasztaltakat, egészen új távlatokat nyit, amellett, hogy szórakoztat. Kamatyinnováció: te honnan újítasz ropogós szexpraktikákat? című cikkünkben csokorba szedtük, miből is merítjük az ágybéli szexújdonságokat. Nos, a női magazinok, az erotikus regények, a pornófilmek és a szexdús (ál)fantasy sorozatok után felvehetjük a listára a szextársasokat is, melyek észrevétlenül hívják fel a figyelmedet az elhanyagolt, vagy még soha ki nem próbált fogásokra.

Ilyen például az arcon ülés is, aminek létezéséről tudunk ugyan, sokszor azonban nem vesszük hozzá a fáradtságot. Elvégre ha fekvő pozícióból is szemlélhetjük, ahogy a másik alábukik, mi a fenének strapálnánk magunkat egy szürke hétfő estén. Amikor azonban az orális szexnek ezen módját kell szép szavakkal körülírnod a barátnőidnek, csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy hazamenj, és bemutasd a pasidnak, amit az este folyamán szóban már prezentáltál. Azonban nem feltétlenül van ez így a férfiaknál...

A hüvelyi szél és a formikofília nem szexi

Empirikus tapasztalataink szerint ha a barátnőiddel játszol szextársast, akkor az vicces. Ha azonban a pasiddal képzeled el az estét és a versengést, érdemes előre kiválogatnod és elrejtened a vágyölő kérdéseket. Ha nem áll még olyan szilárd lábakon a kapcsolatotok, hogy bármikor szívesen és nyíltan tudtok beszélni a klamídiáról, a családon belüli vérfertőzésről, a valaha mért legeslegkisebb péniszről, vagy a méhen belüli fiúmagzat heréinek helyzetéről, akkor lehetséges, hogy érdemes még egy kicsit várni a játékkal. Ha azonban egyikőtöket sem hozza zavarba a vitorlázás a Vörös-tengeren, esetleg az ondó és a vizelet összekeveredésének biológiai háttere, vagy a hüvelyváladék elszíneződése, akkor nyugodtan belevághattok.

Míg a társas egyik nem titkolt célja, hogy játékos formában rávegyen a szexre, az is előfordulhat, hogy éppen fordítva sül majd el a dolog. A formikofília például egy olyan fétist jelent, amikor valaki a nemi szervei körül mászkáló rovaroktól izgul fel. Ilyen és ehhez hasonló kérdések fel-felbukkanhatnak a kitalálnivalók között, egy pár ilyen után pedig félő, hogy nem lesz kedvetek a szexhez. Vagyis, ha nem vigyázol, a törött péniszes kártya, vagy éppen az, amelyik ecseteli, milyen is, amikor a fityma a makk mögé szorul, akár tönkre is teheti az estéteket, ha a pasit leveri a víz, ahogy elképzeli a leírtakat.

Forrás: Thinkstock

Kinek ajánlott?

Tabuk nélküli tartós kapcsolatoknak, néha el-elpilledő házaspároknak, érdekességekre szomjazó barátnőknek, 18 pluszos, saját szexualitásukat éppen csak felfedező fiataloknak, és mindenkinek, aki kíváncsi arra, mennyire ért is a szexhez, ha azt nem csinálni, hanem elmagyarázni kell.

Válaszok a cikkben feltett kérdésekre:

Igen, el lehet élvezni pusztán a mellek izgatásával.
A leszbikus ágyhalál azt az időszakot takarja, amikor egy meleg pár nagyon ritkán, vagy soha nem szeretkezik.
Refrakter periódusnak a férfiorgazmus utáni regenerálódását nevezik.
Mivel a dohányzás rossz hatással van az erekre és rontja a vérkeringést, megrövidítheti a péniszt is.
Igen, vannak olyan lányok, akik szűzhártya nélkül születnek.
A jóni a hüvely más szóval.
A flogger egy sok szálból álló, gumiból vagy bőrből készült puha korbács.
A jelqing egy masszázstechnika, ami a hímvesszőt hivatott hosszabbá vagy vastagabbá tenni.
A vojőrt az izgatja fel, ha nézheti, ahogy mások szeretkeznek.
Nem az a legjobb módja a csókolózás gyakorlásának, ha a középső ujjad ujjbegyével gyakorolsz.
Egy egészséges férfi 7200 alkalommal élvez el az élete során.
A dicső-lyuk egy lyuk a falban, amibe hímvessző dugható, ily módon szexelhetnek egymással az idegenek.
A BDSM mozaikszó a bondage (kötözés), discipline (fegyelmezés), sadism (szadizmus) és masochism (mazoizmus) szavakat jelöli.
A nők a jó látványon felül azért találják ösztönösen vonzónak a feszes fenekű férfiakat, mert feltételezik, hogy számottevő lökőereje van, ami átlag feletti utódnemzési esélyeket ad neki.
A hüvelyi szél az, amikor a lökések során bekerült levegő egy pózváltásnál szagtalanul távozik.
A terhesség alatt a fiúmagzat heréi az alhasában vannak.
A vitorlázás a Vörös-tengeren a menstruáció alatti szexet jelenti.
Nyugi, az ondó és a vizelet nem keveredhet az ejakuláció során.
Egy férfi eltörheti a hímvesszőjét.
A jelenséget, amikor a fityma a makk mögé szorul, parafimózisnak hívjuk.

Szextársasmustra:

Ha már kiváló Szexértők vagytok, és minden kérdésre kívülről fujjátok a választ, ideje, hogy szintet lépjetek. A Hancúr Párbaj például egy szép külsővel, egyedi grafikával ellátott szextársas, melyben szuper képek, pozíciók és feladatok várnak rátok. A játék a mai igencsak szexuálisan túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok milyenségének és minőségének javítására ösztönöz. Ha ezzel lepitek meg egymást, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. Ha még ezt is fokoznátok, és megosztanátok mással is az örömötöket, nektek való SexTivity, melyet 4-8 fővel, vagy akár többen is játszhattok, igény szerint. Az itteni feladványokat háromféle módon lehet teljesíteni. Vagy úgy, hogy eljátszod a párodnak, vagy lerajzolod, vagy pedig körülmagyaráznod úgy, hogy az adott szót nem mondod ki. Az a csapat nyer, amely több feladványt tudott megfejteni. A nyereménypontokat ráadásul a csapatok gyűjthetik zálogtárgyakban, ruhadarabokban, csókokban, italokban és ki tudja mi mindenben...
Kamatyinnováció: te honnan újítasz ropogós szexpraktikákat?http://www.life.hu/intim/20141110-porno-noi-magazinok-elozo-pasi-baratnok-kiserletezes-innovaciok-a-szexben.htmlSzámtalan túlgondolt és kicsavart póz, erotikus tippek-trükkök, és persze a megunhatatlan pornó. Mozifilmek, jószagú női sajtótermékek, Christian Grey típusú libidófelelősök és barátnői csacsogások. No meg persze az exektől hozott tudomány. Számtalan inger, rengeteg szexötlet és minőségi libidótipp kering körülöttünk nap mint nap, de vajon mennyit viszünk ágyba belőle? És egyáltalán honnan inspirálódunk az együttlétekhez?Intim--Házastársi kompromisszumok: a kihagyott lehetőségek hatalmas károkat okoznakhttp://www.life.hu/intim/20141104-hazastarsi-kompromisszumok-ahol-a-kihagyott-lehetosegek-hatalmas-karokat-okoznak.htmlMikortól válsz önzővé egy kapcsolatban? Mégis mennyi mindenről lehet vagy kell lemondani, és a kompromisszum vajon lemondás-e. A barátnőm mesélte, hogy kapott egy külföldi állásajánlatot, de a férje miatt nem vállalhatta el, így pedig meg sem fontolták a lehetőséget...IntimThinkstockJude Law az élet császára: 1 feleség, 2 lánykérés, 5+1 gyerek és legalább 13 szeretőhttp://www.life.hu/intim/20141105-jude-law-agyaban-megfordult-sienna-miller-sadie-frost-kate-moss-es-sokan-masok.htmlAmikor április idusán Jude Law nálunk járt, igen közeli kapcsolatba került a mi Lindánkkal. Akkor épp volt egy csaja, aki ide is repült utána, most viszont azt a lányt ejtette teherbe, akit még az idei év elején ismert meg, de egy időre szakítottak. Ezen felbuzdulva a Life.hu úgy döntött, rendet tesz a hollywoodi szexisten ágyastársai között.IntimNorthfotoTe mit unsz legeslegjobban az ágyban? http://www.life.hu/intim/20141104-intimitas-es-libidogyilkossag-az-agyban-elojatek-nelkul-csapni-a-szex-kozepebe.htmlAz unalmas szex nem feltétlenül egyenlő a rossz szexszel, de ha az együttlétek robotpilóta üzemmódban történnek, minden intimitás és vágy eltűnhet a kapcsolatból, és megkezdődik az érzelmi eltávolodás. A Life.hu most arra volt kíváncsi, melyek azok a tipikus hálószobai baklövések, amik kikapcsolják a női szexradarokat!Intim--Legnagyobb kihívásom: A pasi, aki soha nem hallott a női és férfi lélek különbözőségeirőlhttp://www.life.hu/intim/20141029-deaki-timea-parterapeuta-szakerto-interjuja-munkarol-coachingrol-es-tapasztalatokrol.htmlA rendszeres Life.hu-olvasók több ízben is találkozhattak már Deáki Tímeával. Párterapeuta szakértőnk legutóbb a férfi fogamzásgátlók mátrixába kalauzolt el bennünket, azelőtt pedig a forró, nyári flörtök nyomán kértük ki a véleményét Magyar lányok külföldi pasival: mitől működnek a vegyes kapcsolatok? című cikkünkhöz. Most pedig ismét nagy fába vágjuk a fejszénket, közösen.Intim--Üzenetekkel zaklatnak, követnek? Ismerd fel és óvakodj a stalkerektől!http://www.life.hu/intim/20141018-stalker-jelenseg-akik-kovetnek-megfigyelnek-zaklatnak-mas-embereket.htmlKéretlen SMS-ek, hívások, lopakodás, követés, zaklatás, bántalmazás. Nehéz meghúzni a határokat az érdeklődés, a túlzott kíváncsiság, a kötődés és a beteges vonzalom között. És akkor még ott van az esetleges bosszúvágy, az intimitás görcsös keresése és a kontroll fenntartása is. Honnan ismerhetjük fel a stalkereket? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.