Biciklivel érkezett esküvőjére Beyoncé húga, Solange Knowles

Forrás: Rog Walker/Rog Walker -
Solange Knowles Jay-Z esküvő menyasszonyi ruha házasság Alan Ferguson New Orleans Beyoncé bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó keretek között mondta ki a boldogító igent párjának az énekesnő - íme, az első képek Solange Knowles és Alan Ferguson esküvőjéről.

A Life.hu már előre tudta, mire számíthatunk a hétvégén a Knowles família háza táján. Beyoncé húga, Solange Knowles New Orleansban állt oltár elé az 51 éves Alan Fergusonnal – Jay-Z megrugdosása nélkül.

Forrás: Rog Walker

Azért így is nagyot szólt a lagzi: a hírek szerint az ifjú pár egy hófehérre festett biciklivel érkezett meg az esküvő helyszínére, a klasszikusnak számító habos-babos ruhacsoda helyett pedig az énekesnő egy letisztult, palásttal ellátott Humberto Leon for Kenzo darabban mondta ki a boldogító igent párjának.

Forrás: Instagram/Solange Knowles

Persze nem mehetünk el híresebb nővére, Beyoncé mellett sem, aki a menyasszony tanúja szerepében teljesített, méghozzá egy szintén fehér, test vonalát követő ruhában. Még több fotót ide kattintva nézegethetsz.

Forrás: Rog Walker/Rog Walker

Csipkében és pinkben pompázó ruhacsodák

Katalin hercegnő esküvője óta még mindig tartja magát az esküvői ruhatrendek között a csipke, idén pedig a rózsaszín uralma is betört a menyasszonyi ruhák közé. Divatízelítőnkértkattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.