Rendhagyó keretek között mondta ki a boldogító igent párjának az énekesnő - íme, az első képek Solange Knowles és Alan Ferguson esküvőjéről.

A Life.hu már előre tudta, mire számíthatunk a hétvégén a Knowles família háza táján. Beyoncé húga, Solange Knowles New Orleansban állt oltár elé az 51 éves Alan Fergusonnal – Jay-Z megrugdosása nélkül.

Forrás: Rog Walker

Azért így is nagyot szólt a lagzi: a hírek szerint az ifjú pár egy hófehérre festett biciklivel érkezett meg az esküvő helyszínére, a klasszikusnak számító habos-babos ruhacsoda helyett pedig az énekesnő egy letisztult, palásttal ellátott Humberto Leon for Kenzo darabban mondta ki a boldogító igent párjának.

Forrás: Instagram/Solange Knowles

Persze nem mehetünk el híresebb nővére, Beyoncé mellett sem, aki a menyasszony tanúja szerepében teljesített, méghozzá egy szintén fehér, test vonalát követő ruhában. Még több fotót ide kattintva nézegethetsz.

Forrás: Rog Walker/Rog Walker
Csipkében és pinkben pompázó ruhacsodák
Katalin hercegnő esküvője óta még mindig tartja magát az esküvői ruhatrendek között a csipke, idén pedig a rózsaszín uralma is betört a menyasszonyi ruhák közé. Divatízelítőnkértkattints ide.