Elvis Presley bukott a szűz lányokra - Kiderültek a Király hálószobatitkai

Forrás: Northfoto -
ágy Elvis Presley hálószobatitok szex szüzesség szűz Priscilla Presley szerepjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvelte a szerepjátékokat és imádta a szüzeket: az Oxfordi Egyetem által kiadott könyv ezúttal a Király hálószobatitkait boncolgatja.

Azt már tudjuk, hogy Elvis Presley falta az életet. Szerette a finom ételeket, nem vetette meg a drogokat, szeretteit elhalmozta drága ajándékokkal, és – nem túl meglepő módon – imádta a nőket. Nem is akárhogy!

Forrás: Northfoto

Az Észak-Karolinai Egyetem professzora, Joel Williamson által kiadott életrajzi kötet az egész világon hatalmasat szólt, hiszen itt derültek ki először azok a hálószobatitkok, amelyeket valószínűleg a Király sosem szeretett volna nyilvánosság elé tárni. Az Elvis Presley: A Southern Life kötete szerint például ellenállhatatlan vágyat érzett a szűz lányok iránt, nem eggyel folytatott viszonyt a Priscillával való házassága alatt.

22 évesen három 14 éves lányt vett rá arra, hogy előtte párnacsatázzanak, csókolózzanak és simogassák egymást. Priscilla is mindössze ennyi idős volt, amikor bemutatták Elvisnek: a férfi már ekkor bevonta szexuális játékaiba a tinédzser korú lányt. Állítólag az ápolónő és beteg szerepjáték került elő a legtöbbször, de előfordult, hogy egy harmadik lányt is behívott a hálószobájukba, akinek Priscillával együtt kellett kényeztetnie egymást, míg Elvis videóra vette őket, avagy olykor ő maga is becsatlakozott.

Forrás: Northfoto
Kukkants be Elvis Presley titkos szerelmi fészkébe!http://www.life.hu/intim/20140910-elvis-presley-titkos-szerelmi-feszkerol-keszult-fotok-kerultek-nyilvanossagra.htmlElvis Presley titkos szerelmi kuckójának eddig sosem látott felvételei kerültek fel az internetre. A Palm Springsben található házról senki nem tudott, csak a híresség legközelebbi barátai.IntimOrigoElkelt! Férjhez megy Elvis Presley unokája, Riley Keoughhttp://www.life.hu/intim/20140815-elvis-presley-unokaja-riley-keough-ferjhez-megy-ben-smith-petersen-kaszkadorhoz.htmlLisa-Marie Presley lányát, Riley Keough-ot eljegyezte kaszkadőr szerelme, Ben Smith-Petersen. Íme, az eljegyzési gyűrű!Intim--DNS vizsgálat bizonyítja, hogy Elvis szívbeteg volthttp://www.life.hu/drlife/20140327-dns-vizsgalat-bizonyitja-hogy-elvis-presley-szivbeteg-volt.htmlA Channel 4 brit kereskedelmi televízió kérésére végeztek DNS vizsgálatokat egy olyan hajfürtön, amelyet a "Királynak", Elvis Presleynek tulajdonítanak.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.