Mármarosi Tünde újra ismert férfit ölel

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala -
Operettszínház Mármarosi Tünde szerelem Szombat esti láz szakítás Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomi volt barátnője, Tünde, egy éve alkot egy párt Kocsis Dénessel, az Operettszínház legígéretesebb tehetségével.

Ahogy a Life.hu is megírta, másfél éve szakított Vastag Tomi és Mármarosi Tünde, akit a Szombat esti lázból ismerhetnek a nézők. Tünde nem sokkal utána új párra lelt a fiatal színész, Kocsis Dénes személyében, akivel egy évvel ezelőtt szerettek egymásba, az Elfújta a szél című musical próbái alatt - írja a Best.

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala

„Megkérdeztem a koreográfust, hogy kivel fogok táncolni, és azonnal jött a válasz: a Mármarosival. Látásból már ismertük egymást, örültem, hogy vele táncolhatok. Azonnal incselkedni kezdtünk, majd az előadások alatt egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Jó pár hét eltelt, mire elcsattant az első csók" – mesélte Dénes, majd a táncosnő mosolyogva hozzátette: „A színpadon a színészek csak úgy csinálnak, mintha, mi viszont bátran csókolózhatunk, és ez nagyon izgalmas".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.