Szeptemberben, októberben és novemberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük már a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.

Ian Somerhalder december 8-án lesz 36 éves

Csúf hollywoodi kapcsolatok: Amikor a legjobb barátnő viszi a volt pasit című cikkünkben írtunk utoljára a Vámpírnaplók szexi sztárjáról, amikor is Ian a párját, Nina Dobrevet annak legjobb barátnőjére, Nikki Reedre cserélte. Somerhalder tehát, akinek a neve még Christian Grey szerepére is felmerült A szürke ötven árnyalata szereplőválogatásakor, már egész biztosan nem ünnepel egyedül. Isten éltesse őt!

Forrás: http://models.com

Brad Pitt december 18-án lesz 51 éves

Gondoltad volna, hogy már Brad Pitt is az ötvenes éveit tapossa? Nos, a hatgyermekes apuka, akit legutóbb épp egy családi veszekedés kellős közepén kaptak lencsevégre Angelinával, idén ünnepli 51. születésnapját. Reméljük, hogy hamar sikerül rendezniük a soraikat feleségével, akivel tíz év együttélés után idén augusztusban mondták ki a boldogító igent.

Siloh és Zahara láthatóan nagyon készülnek már a karácsonyra, pár napja épp az anyukájukkal vásároltak ajándékokat. Lehet, hogy már Brad meglepetését szerezték be? Ki tudja. Mindenesetre boldog születésnapot kívánunk Mr. Pittnek!

Forrás: Northfoto

Jake Gyllenhaal december 19-én lesz 34 éves

Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnői című cikkünkben két ízben is említettük Jake-et, mivel nemcsak Taylor Swiftnek, de Kirsten Dunstnak is az Oscar-díjra jelölt amerikai színész volt az első. Gyllenhaal nagyon népszerű a nők körében, annak ellenére, hogy most futó filmjében, az Éjjeli féregben kifejezetten ijesztő, sőt. Abban egész biztosan lehetünk, hogy a születésnapja alkalmából is odadobja majd magát neki egy-két modell lány ajándékba. Boldog 34-et, Jake!

Forrás: Elle Men

Ralph Fiennes december 22-én lesz 52 éves

Igazi karácsonyi baba volt a BAFTA- és Európai Film-díjas angol színpadi és filmszínész, Ralph Fiennes. Mindenki Voldemortja, illetve kedvenc angol betegünk 2014 decemberében ünnepli 52. születésnapját. Fiennesról legutóbb az általa rendezett, Charles Dickens életéről szóló, A titokzatos szerető című film kapcsán írtunk, melyet kritikánkban elsősorban hölgyek és párkapcsolati szakemberek figyelmébe ajánlottunk. Ja, és persze szeretőknek, akiknek szintén kötelező! Isten éltesse a rendezőként is kiváló színészt!

Forrás: http://www.grahambarclay.com

Jared Leto december 26-án lesz 43 éves

Ha meglepődtél azon, hogy Brad Pitt 51 lesz, akkor az is legalább olyan meghökkentő lehet a számodra, hogy az Oscar-díjas amerkai színész és zenész is már 40 felett jár. Jared, aki legutóbb egy szál trikóban mutatta meg dagadó izmait, igazi átalakulóművész. A Mielőtt meghaltam című film kedvéért jó pár kilótól megszabadult és igazán nőies oldaláról mutatkozott be, így nem csoda, ha legalább 10 évvel fiatalabbnak néztük. Boldog születésnapot kívánunk Letónak, aki jó pár esztendőt letagadhat a korából.

Forrás: GQ Style

Jude Law december 29-én lesz 42 éves

Ha valaki, akkor Jude Law az, aki egész biztosan nem lesz magányos a 42. születésnapja alkalmából rendezett bulin. Ő ugyanis akkora császár, hogy 2003-as válása óta (és a pletykák szerint az alatt is) több tucat nő fordult meg az ágyában. Megvolt neki Cameron Diaz és Kate Moss is, utóbbi ráadásul a feleségével hármasban. Jude-nak, aki hamarosan ötödszörre is apa lesz, boldog születésnapot kívánunk.

Forrás: Dior
December szülöttei:
Ebben a hónapban ünnepel még Woody Allen, Jeff Bridges, Nicholas Hoult, Aaron Carter, Kiefer Sutherland, Denzel Washington és Anthony Hopkins is.