Ismét szerelmes Rippel Feri

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
szerelem Rippel Ferenc Rippel fivérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Pár hónappal ezelőtt találkoztam egy hihetetlenül kedves, csodálatos és gyönyörű lánnyal, aki teljesen levett a lábamról" - így kezdte történetét az artista, amikor barátnőjéről kérdezték...

"Azóta lángoló szerelemben élünk, s nagyon boldog vagyok!" - mesélte Feri a Blikknek. A lap információ szerint a pár ugyan még nem költözött össze, azonban minden szabad percüket együtt töltik.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Egy előadóművésznek más az életritmusa, mint egy átlagos embernek, hiszen mi nem napi nyolc órában dolgozunk egy fix munkahelyen. Rengeteget járunk a testvéremmel külföldre, szinte világutazók vagyunk, most is például Kínában léptünk fel nagy sikerrel" - nyiltkozta az atrista, aki szerint egy kapcsolatban ez hatalmas próbatételt jelent.

"De a párom szerencsére megérti a vándoréletemet, és mellettem áll. Az a vágyam, hogy együtt tudjunk majd utazgatni, hiszen számomra az hatalmas boldogság és modern érzés lenne" – tette hozzá Feri.

Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent: íme, 2014 álomesküvőihttp://www.life.hu/intim/20141202-2014-alomeskuvoi-brad-pitt-george-clooney-justin-timberlake-adam-levine-kanye-west.htmlMíg mi tragédiaként éltük meg, hogy idén "elvesztettük" mondjuk Adam Levine-t vagy épp George Clooneyt, az említett urak biztosan arra vártak egész életükben, hogy a szeretett nő igent mondjon arra a bizonyos kérdésre. 2014-ben is sok szerencsés pár fogadott örök hűséget egymásnak, lássuk hát a Life.hu kedvenceit!IntimOrigoHüvelyszűkítő szuperkrémekkel és orgazmussal maradhat topformában a puncidhttp://www.life.hu/intim/20141123-huvelyszukito-szuperkremekkel-es-orgazmussal-maradhat-topformaban-a-puncid.htmlAz évek előrehaladtával nem csupán az arc és nyak területén látszanak az öregedés jelei, hanem az intim testrészeken is, ám van egy lényeges különbség. Ma már több ezer kozmetikai termék segíthet abban, hogy sokáig megőrizd fiatalos külsődet, de mi a helyzet a belső szépségeddel? És most nem a személyiségedre, a kisugárzásodra gondolunk...IntimThinkstockMiért is nem jön már az a baba? Lehet, nem is akarjátok...http://www.life.hu/intim/20141128-amikor-nem-jon-ossze-a-gyerek-deaki-timea-parterapeuta-szerint-az-okok.htmlAmikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, előbb vagy utóbb előtérbe kerül a gyerekkérdés is. A mai trend szerint nem gond, ha egy pár a lehető legtovább tolja ki a gyermekvállalást, sokan tartják úgy, hogy ők sokkal fiatalosabb ötvenesek lesznek majd, mint a szüleik. Végül mindegy is, hogy ki mikor tartja megfelelő időnek a családi gyarapodást, egy nem mindegy: hogy a jövendőbeli szülők azonos véleményen vannak-e a kérdést illetően.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.