Love story! Megvan az X-Faktor első szerelmespárja

X-Faktor szerelmespár Jakab-Péter Izabella Spoon Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egymásba szeretett a szépséges Bella és a Spoon együttes vagány Marcija. A pár egyelőre próbálja titkolni kapcsolatát.

Ahogy a Life.hu is megírta, az már kiderült, ki kivel áll össze duettpartnernek a hétvégén. Most azonban egy valódi szerelemről is felröppentek a hírek, hiszen a Blikk rajtakapta Bellát és Marcit, amin meghitten sétáltak.

Bella és a spoonos fiúk (a jobb alsó sarokban Marcival) Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella

„Valóban szimpatizálunk egymással" – fogta rövidre Marci, akihez hasonlóan Bella is próbált kitérni a válaszadás alól. „Marci elkísért az adventi vásárba, de ez még nem jelent semmit. Szeretnék pár figyelmességgel készülni az otthoniaknak, mert néhány napra hazalátogatok" – magyarázkodott az énekesnő, az X-Faktor versenyzői és a stábtagok azonban már jó ideje tényként kezelik, hogy a fiatalok egy párt alkotnak.

„Nem egy ölelést elcsíphettünk már a folyosókon. Az ember pedig különbséget tud tenni ölelés és ölelés között. Szinte biztos, hogy valami van kettejük között. Sok időt töltenek egymás társaságában, és a kiesés után is Marci volt Bella legnagyobb támasza" – mondta egy neve elhallgatását kérő ott dolgozó, aki többször is látta együtt a párocskát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.