Világos? Sötét? Pici? Nagy? Amilyen a mellbimbód, olyan vagy az ágyban

mell forma mellbimbó szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány mell, annyiféle, ezt már tudtuk eddig is, de egy amerikai portál szerint legalább hétféle mellbimbótípus létezik, amelyek a tulajdonosukról árulkodnak. Egészen pontosan arról is, milyenek az ágyban.

Világos mellbimbód van

Tiszta gondolkodás, tiszta érzelmek jellemeznek, nem szokásod, hogy félrevezesd a másikat. Érzelmeidet nehezen mutatod ki, bár ha valaki belopja magát a szívedbe, te is megnyílsz. Inkább te választasz magadnak partnert. Arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen veled, kedves, odaadó és úgy szeressen, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Forrás: Thinkstock

Sötét színű mellbimbód van

Vadul érzéki, szenvedélyes és kalandvágyó típus vagy. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes.

Milyen mellekre buknak a pasik?

"A férfiak kamaszkorukban inkább a dúsabb keblek iránt rajonganak. Később aztán megváltozik az ízlésük e téren, mert ráébrednek arra, hogy az ilyen típusú melleknek az életkor előrehaladtával megváltozik a formája, az állaga, amit olyan tényezők is befolyásolhatnak, mint a terhességek száma, a dohányzás és a jelentős testsúlyváltozás. A kis kebellel rendelkező nők sok esetben hosszabb távon kívánatosabbak maradnak, mivel náluk kevesebb látványos változás történik idővel" - nyilatkozta korábbi cikkünk kapcsán Győri Szilvia, a Life.hu szakértője. Felháborító mítoszok a cickókról című írásunkat ide kattintva olvashatod.

Felfelé álló mellbimbód van

Tele vagy erővel, energiával és lendülettel, ezt átviszed párkapcsolatodba és szexuális életedbe egyaránt. Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel őket. Olyan szerető vagy, aki tudja, hogyan használja ki az időt.

Lefelé áll a mellbimbód

Állítólag hiányzik belőled az erő és a kellő fantázia. Hajlamos vagy arra, hogy a szex idővel teljesen lényegtelen dologgá váljon számodra. Épp ezért tegyél meg mindent, ami ennek ellentétes eredményeihez szükséges! Hisz csodálatos szerető lennél, mert mély érzékiség rejlik benned.

Forrás: Thinkstock

Eltérő irányokba álló mellbimbód van

Hangulatod kiszámíthatatlan, érzelmi függőséged óriási, valójában egy borzasztóan türelmes partnerre van szükséged. A kulcsszó nálad szex terén: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges színpadi környezetet. Tele vagy nőiességgel és nem áll tőled távol az exhibicionizmus. Úgy érzed, a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák.

Vágyölő mellek férfiszemmel

Néha-néha azért előfordulhat, hogy olyan mell kerül az egyszeri férfi szeme elé, ami bizony lohasztóan hat rá. Pasikat kérdeztünk arról, milyen cicivel jártak már így? A válaszokat ide kattintva olvashatod.

Bimbóudvarod picike

Minden újdonságra fogékony vagy, tele kíváncsisággal, állandóan kutatsz és kísérletezel. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a puszta szerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes úri hölgy, a hálószobában hajlamos vagy elvetni a sulykot. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd a szexuális együttlétet, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sőt növelhesse potenciáját.

Nagy bimbóudvarod van

Hevességed miatt neked nem kell túl sok előjáték - a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erőre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked.

Ne ámítsuk magunkat! Ilyen egy normális mell

Hála a médiának, akár minden napra jut egy pár tökéletesen kerek cici, ami szinte azonnal kétségbeesésbe taszítja azokat, akik bármiben is eltérnek a normától. Pedig ahány nő, annyiféle mell létezik, amivel egészen addig nem leszünk tisztában, míg csupán a sajátunkat és a médiába beválogatott, esetleg Photoshoppal formált tökéletes melleket látjuk. Pedig sokaknak alma helyett körte formájú a melle, esetleg megereszkedett, nagy bimbóudvarú, aszimmetrikus, vagy teljesen lapos. És mindez normális! A cikkünket ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.