Kiderült, miért ért véget VV Éva és pasija kapcsolata

Forrás: Origo -
BeleValóVilág szerelem Baukó Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Padlóra került Baukó Éva. Szakításával nem csak barátjától, de eddigi otthonától is búcsúznia kell. 

Ahogy megírtuk, VV Évát kidobta pszichiáter barátja. A lány ezt először a Facebookon tette közzé. Most a Blikknek az okokról is beszélt.

Forrás: Origo

"Az utóbbi időben sokat veszekedtünk, már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt. Többen is bekavartak egyébként, hiszen olyan dolgokat mondtak a páromnak, amelyek valótlanok voltak, és rossz színben tüntettek fel engem. Azzal tömték a fejét, hogy én a háta mögött elhordom min­dennek, holott szerettem, és sosem ártottam volna neki. A legrosszabb az egészben az, hogy nem nekem hitt, hanem a hazugságoknak, ezért végérvényesen elváltak útjaink. Mélyen megbántott ezzel" - mesélte Éva, és hozzátette, záros határidőn belül el kell hagynia volt barátja lakását. "Most minden erőmmel azon vagyok, hogy találjak egy albérletet, bár a BeleValó műsorvezetése szinte minden időmet" - mondta Éva, aki számára most egy időre biztosan véget ért a luxusélet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.