Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adél

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
Csobot Adél Istenes Bence szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta".

Két éve jöttek össze először, többször szakítottak, ám most újra együtt van Csobot Adél és Istenes Bence. Az énekesnő a Bestben beszél arról, hogy ez idő alatt rengeteget változott, kislányból felnőtt nő lett.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

"Amikor két évvel ezelőtt összejöttem Bencével, szinte még gyerek voltam, hiszen abban az évbentöltöttem be a tizennyolcat. Ő volt az első komoly kapcsolatom, felnéztem rá, és persze számomra ő az igazi férfi. Azért is hálás vagyok neki, hogy mindig őszintén megmondta a véleményét és igyekezett észrevétlenül terelgetni. Nem túlzás azt állítanom, hogy mellette nőttem fel. Ha ma tükörbe nézek, az egykori cserfes, csetlő-botló kislány helyett egy igazi nőt látok. És Bence volt az, aki végigkísért ezen a nagy átalakuláson" – mesélte Adél.

Emma Watson újra szingli http://www.life.hu/intim/20141212--emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szakitott-baratjaval-matthew-janneyvel-jelenleg-ujra.html A Harry Potter-filmek sztárja szakított a barátjával, az oxfordi egyetem top rögbijátékosával, Matthew Janneyvel. Intim -- Kiderült, miért ért véget VV Éva és pasija kapcsolata http://www.life.hu/intim/20141212-bauko-evat-a-belevalo-musorvezetojet-elhagyta-pasija-a-lanynak-el-kell-koltoznie.html Padlóra került Baukó Éva. Szakításával nem csak barátjától, de eddigi otthonától is búcsúznia kell. Intim Origo Bianchival közös képet posztolt a sportoló barátnője http://www.life.hu/intim/20141212-camille-marchetti-bianchival-kozos-kepet-posztolt-az-instagramra.html „Nyolc évvel ezelőtt...szerelem...hajrá Jules...hiányzol!" - posztolta Camille Marchetti az Instagramjára közös, szerelmes fotójukhoz. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.