Gönczi Gábor sok sikert kívánt Tatár Csillának új kapcsolatához

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
üzletember Gönczi Gábor válás Tatár Csilla szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla új szerelméről már Gönczi Gábor is tud, sőt, sok sikert kívánt a kapcsolathoz. A titokzatos férfi a hírek szerint kétgyermekes, válófélben lévő üzletember.

Több mint egy hónapja jelentette be Tatár Csilla és Gönczi Gábor, hogy válnak. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nem sokkal később már Csilla új szerelméről szóltak a hírek, akiről csak annyit lehetett tudni, hogy a műsorvezető új választottja egy mobil iparágban dolgozó csúcsmenedzser. A Bors most úgy értesült, hogy egy tehetős üzletember, aki éppen válófélben van feleségétől, két gyermekük van.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Tatár Csilla nem tagadta a lapnak új viszonyát. „Valóban van kialakulóban köztünk valami, olyannyira, hogy már Gábornak is elmondtam. Úgy éreztem, így tisztességes, ha én mondom el neki. Sok sikert kívánt, ami nagyon jól esett, hiszen én is drukkolok a boldogságáért, de a magánéletem ezen részéről nem szeretnék többet elárulni" – mondta a TV2-től a köztévéhez távozó műsorvezető.

Tatár Csillát nem ereszti a TV2 – kitölti felmondási idejéthttp://www.life.hu/bulvar/20141213-tatar-csilla-kitolti-felmondasi-idejet-a-tv2-nel-meg-a-december-23-i-mokkat-is-o-vezeti.htmlA TV2-től az MTVA-hoz igazoló Tatár Csillának úgy tűnik, ki kell tölteni a felmondási idejét a csatornánál. Még a december 23-i Mokkát is ő vezetheti.TV + BulvárKárász Róbert kiborította Tatár Csillát - Élő adásban kérdezte új szerelméről http://www.life.hu/bulvar/20141211-karasz-robert-beszolt-tatar-csillanak-a-tv2-mokkajaban.htmlA TV2 Mokkájában Imolai Judit asztrológust Tatár Csilla és Kárász Róbert arról faggata, milyen csillagjegyű ember, milyen ajándéknak örül. A műsorvezető természetesen nem állta meg, hogy ne csipkelődjön partnernőjével.TV + Bulvár--Majkának nem elegek Tatár Csilla melleihttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141211-majkanak-nem-elegek-tatar-csilla-mellei-katz-david-videoja.htmlKatz Dávid Majkával beszélgetett, nem is akármiről. Katz Dávid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.