Különköltöztek: válságba került Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolata?

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
Ryan Gosling Eva Mendes válság párkapcsolat kisbaba Esmeralda Amada Gosling magazin költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint ingatag lábakon áll a sztárpár kapcsolata. És természetesen megint a példányszámnövelő cikkeiről elhíresült OK! magazin értesült erről először.

Három hónappal ezelőtt született meg a sztárvilág egyik legjobban várt és titkolt bébije, Eva Mendes és Ryan Gosling kislánya, Esmeralda. És az újdonsült szülők kapcsolata úgy tűnik, éppen eddig bírta – legalábbis az OK! magazin forrásai szerint.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

Igen, ez az a magazin, amelyik anno hetente leközölt egy cikket Katalin hercegnő lehetséges második terhességéről – míg végül valóban várandós lett a hercegnő. Így vagyunk most a magazin Mendes-Gosling szakítását firtató hírével is. A lap forrásai szerint Eva volt az, aki ellökte magától a 34 éves színészt.

Így most a 40 éves anyuka magára maradt a babával Los Angeles-i otthonában, míg Ryan egy barátjánál húzza meg magát. Mi pedig csak reménykedni merünk abban, hogy mindez tényleg csak pletyka, Eva és Ryan pedig valóban olyan boldogan fog élni, mint a mesékben.

Mégis mi lett a herceggel?

Aki az első osztályos unokahúgával karácsony tájékán megnézni kényszerült a Jégvarázs című mesét, igencsak rácsodálkozhatott a Disney legújabb produkciójára. Felnőtt fejjel ugyanis a legfontosabb kérdés az volt, mégis hová tűntek gyermekkorunk fehérlovas hercegei. És hogy mit kell mondani a hétévesnek, amikor megkérdezi, hogy "de hát mi lett a herceggel". Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak? című cikkünkben ennek jártunk utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.