A szépség és a szörnyeteg menyasszonyi ruha mese karakter rajzfilm Disney mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Toni Stapleton és Eric Orford úgy döntöttek, nem a klasszikus fehér menyasszonyi ruhában és fekete öltönyben állnak az oltár elé. Így kelt egybe a Szépség és a Szörnyeteg.

Nem mindennapi esküvő részesei lehettek Toni Stapleton és Eric Orford egybekelésének vendégei. Az ausztrál házaspár, akiknek szerelmi története egy banánfarmról indult, A szépség és a szörnyeteg című Disney-karakterek bőrébe bújtak, hogy kimondhassák egymásnak a boldogító igent.

Forrás: Northfoto

Ám itt még nem ért véget a mesés elemek sora: a meghívottak egytől egyig valamilyen rajzfilmhősnek öltöztek az ifjú pár kérésére.

Forrás: Northfoto

Nem Toni és Eric az elsők, akik Disney-módra képzelték el esküvőjüket: Jamie és Christopher 2011-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent A kis hableány jelmezeiben. A képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.