Férfifaló és Nyuszivadász az oltáron innen és túl: megváltozhat a férfi? És a nő?

Forrás: AFP -
házasság Deáki Tímea Benji Madden család párterapeuta szakértő Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasi azt szeretné, ha a barátnője soha nem változna meg, és mindörökre az a gyönyörű, pörgős, fiatal, lehengerlő lány maradna, aki akkor volt, amikor megismerte. A nő meg olyan rosszfiút akar, aki majd éppen őmiatta tér jó útra. Nem csoda, hogy ez a két ellentétes irányú várakozásvektor rengeteg félreértést generál a párkapcsolatokban.

Még csak pár napja mondta ki a boldogító igent az utolsó szinglidívaként aposztrofált 42 esztendős Cameron Diaz és a rocker őspasiként jegyzett szoknya- és Playboy-nyuszivadász Benji Madden, aki egyébként még csak 35 éves, máris mindenki azt találgatja, vajon meddig húzzák majd/még együtt. Pedig Benjinek sikerült az, ami korábban nem ment Edward Nortonnak, Matt Dillonnak, Jared Letónak, Justin Timberlake-nek, Paul Sculfornak, Keanu Reevesnek és a többi dögös hollywoodi szívtiprónak, aki az elmúlt években a színésznő ágyát melegítette ideig-óráig. Méghozzá, hogy igába hajtsák Cameront.

Forrás: AFP

Persze felmerül a kérdés, hogy ebben a történetben ki szelídített meg kit, hiszen a Good Charlotte alapítóját és frontemberét sem kellett ám félteni. Ő korábban Sophie Monk ausztrál énekesnővel, színésznővel és fotómodellel, Paris Hilton "szállodaörökösnővel" és Holly Madison ügyeletes playmate-tel is járt, aki egyébként Hugh Hefner neje volt 2003 és 2008 között. De lássuk hát, hogyan is fog működni ez a Diaz-Madden frigy!

Korábbi cikkünkben, melyben a ceremónia részleteiről és vendégeiről is írtunk, elhelyeztünk egy szavazást is arra vonatkozóan, meddig lesznek együtt friss házas kedvenceink. Íme, a jelenlegi állás:

Szerinted meddig lesz együtt Cameron és Benji?

Az olvasói voksokból egyértelműen látszik, hogy a többség még egyszer annyi időt jósol nekik, mint amennyit eddig együtt töltöttek, augusztus végére pedig előirányozzák a sztárpár különválását. Így vélekednek egyébként megkérdezett szerkesztőink is:

Barbi, Trend, Ez zsír, Utazás rovat:

"Nem jósolok sok időt a sztárpár kapcsolatának, egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy a férfifaló Cameron és a nyuszivadász Benji így együtt meg tudnak változni. Szerintem mindannyian változunk, nyilván alapvető személyiségjegyeink nem, de tudunk kicsit idomulni, alakulni egy-egy kapcsolathoz.

És szerintem a férfiak is képesek megváltozni, ha olyan emberrel találkoznak, akiért érdemes. A nők gyakran ott rontják el, hogy hajlamosak győzködni magukat arról, hogy igen, csapodár a pasi, de majd miattuk... Na, ilyenkor miattuk sosem változik meg. Egy férfi akkor tud változni, ha akar, ha van kiért. És ha nincs meg az a bizonyos plusz, ami miatt úgy érzi, neki az a nő kell, és más senki, akkor felesleges várni a változást."

Judit, Sztárszerzők, Kult rovat:

"Állítólag a személyiség 12 éves korig formálható, később már nem. Onnantól csak a saját, addig tanult dolgait fejleszti tovább. Szóval semmi remény a pasik nevelésére (a nőkére sincs...), ezért célszerűbb inkább megkeresni azt, akinek a jó és rossz tulajdonságaival is együtt tudsz élni. Annak figyelembe vételével, hogy az idő múlásával a rosszak fognak erősödni és zavaróbbá válni..."

Tini, Dr. Life rovat:

"Senki sem változik csak azért, mert a másik úgy akarja. A saját igényünkre nem lehet formálni egy másik embert, ettől függetlenül folyton ezt csináljuk. Kudarcot is vallunk.
Ez nem jelenti azt, hogy két ember nem tud valamilyen szinten csiszolódni - de ez csak szokások szintjén értelmezhető. A személyiség nem változik. Egy hűtlen pasi nem fog azért hűségessé válni, mert a párja ezt szeretné, és ilyenkor nem az a lényeg, hogy a pasi hűséges-e vagy sem (a hűtlenség nem személyiségjegy). Aki hűtlen az nagy valószínűséggel bizonytalan, kereső, különféle komplexusokkal és félelmekkel teli, szorongó személyiség, aki egy ember mellett nem érzi biztonságban magát. Emellett felelőtlen és ézéketlen. Na, ezek se változnak külső elvárás nyomán."

A Life.hu párterapeutája, Deáki Tímea azonban mindannyiuk helyett is optimista, legalábbis ami Cam és Benji kapcsolatát illeti. Szakértőnk szerint ugyanis teljesen normális igény, hogy két híresség, akik nyugalmi állapotba értek, törekszenek a változásra és komolyak a szándékaik, amikor azt mondják, megérettek a házasságra. "Fontos tényező, hogy korosodnak. Ismertségük és státuszuk miatt egyszerűen egy 35 éves rockzenész és egy 42 éves színésznő idős. Ezt úgy kell érteni, hogy partnereik száma és milyensége okán elképzelhető, hogy mára kiégtek, mivel egyszerűen többet éltek, mint egy átlagember az ő korukig bezárólag."

Forrás: Northfoto

Deáki Tímea szerint ebben a történetben leginkább azt kell látni, hogy sem Diaz, sem pedig Madden személyisége nem fog most hirtelen megváltozni és 180 fokos fordulatot venni. De mindketten találtak valakit, akivel ultimátumok nélkül élhetnek együtt, akivel a kapcsolatuk komoly alapokon nyugszik és annak ellenére, hogy még csak kilenc hónapja vannak együtt, pontosan ugyanazt akarják.

Vélhetően belső igény van bennük a változásra, hogy kilépjenek a pasifaló-örökszingli és a csajmágnes-skalpvadász rockzenész szerepéből, melynek lehet, hogy már évek óta a csapdájában éltek. (Madden például 17 évesen alapította testvérével a Good Charlotte zenekart.) "Ha két ismert ember a házasság mellett dönt, és felvállalja a világ előtt az érzelmeit, azzal egyértelműen kinyilatkoztatják, hogy mindketten véget vetnek korábbi életformájuknak" - állítja a párterapeuta.

Benji a tökéletes apajelölt?

Emlékezzünk csak vissza azokra az időkre, amikor Mr. Madden még a botrányhősnő Paris Hiltonnal randevúzott. Akkor az örökösnő többször is emlegette Benjit gyermekei apajelöltjeként, és a férfi majdnem-anyósa is meglehetősen bizakodó volt közös jövőjükkel kapcsolatban. Kathy Richards akkor úgy nyilatkozott lánya udvarlójáról, hogy az az érzése, egyszer összekötik majd az életüket, és erre a család a kilenc hónapig tartó járás alatt áldását is adta. Anyja egyetértett Parisszal abban is, hogy Benji egy csodálatos pasi. Azt is elmondta, hogy teljesen megváltoztatta Parist, ami valljuk be, egész biztosan nem ártott a szertelen lánynak.

Ideje hát, hogy belássuk és elhiggyük, hogy sem Benjivel, sem Cameronnal, sem pedig a házasságukkal nincsen semmi baj, és minden, amit jelenleg laikusként a fátyol mögé látunk, a képzeletünk és az élőítéleteink kivetülései, szüleményei csupán!

Könnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évbenhttp://www.life.hu/intim/20150106-ii-erzsebet-es-andras-yorki-herceg-szexbotranyok-a-brit-es-a-spanyol-kiralyi-csaladokban.htmlMíg a világsajtó András herceg egyre csak gyűrűző gyermekszexbotrányára koncentrál, addig a tisztelt ház két napon belül már másodszor volt kénytelen cáfolni a lapértesüléseket. Hogy II. Erzsébet fia bűnös-e abban, amivel gyanúsítják, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a világraszóló botrányok nem állnak távol a királyi családtól.Intim--Karácsonyszinglik: akiket a szeretet ünnepén dobtakhttp://www.life.hu/intim/20140110-frei-tamas-bejegyzese-kapcsan-vizsgaljuk-miert-szakitunk-karacsonykor.htmlTűlevelű férfilélek: Kerüld el a karácsonyi szakítást! című cikkünkben tavaly összeszedtük, mire kell figyelni az ünnepek alatt ahhoz, hogy a pároddal kezdhesd az újévet. A tendenciák azonban azt mutatják, elkerülhetetlenek a karácsonyi szakítások. Szenteste ugyanis van, aki gyűrűt talál a fa alatt, de olyan is, akinek eljegyzés helyett inkább kiteszik a szűrét. 2013 karácsonyán ez volt az egyik legolvasottabb cikketek. Nézzük hát, mire is jutottunk akkor.IntimThinkstockMiért vagyunk képtelenek kibújni a női szerepekből?http://www.life.hu/intim/20141219-keptelenek-vagyunk-kibujni-a-noi-szerepekbol-deaki-timea-parterapeuta-tanacsai-segitenek.htmlFérfi és nő is dolgozik, mindketten este érnek haza, igen fáradtan. Szalad a lakás, enni is kéne valamit. Mi történik ilyenkor? A nő nekiáll főzni, majd szó nélkül leszedi az asztalt, elmosogat. A férfi eközben olvasgat, tévét néz, elengedi a nap fáradalmait. Talán kér egy pohár sört is, szigorúan csak akkor, ha arra jár a nője. Aki persze arra jár, hisz ezek a leosztott szerepek. Ismerős a kép?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.