Szakított szerelmével a Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanc

Forrás: AFP/Frederic J Brown -
szingli párkapcsolat Jóbarátok szerelem Los Angeles Andrea Anders sajtószóvivő Joey Matt LeBlanc szakítás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a szerelemnek: ismét szingli a Jóbarátok Joey-ja.

Közel 8 év együttlét után szakított párjával, Andrea Anders színésznővel Matt LeBlanc. A Jóbarátok sztárja, aki a tájképfotózással is megpróbálkozott korábban, hétfőn már egyedül jelent meg az Episodes című legújabb sorozatának Los Angeles-i premierjén.

Forrás: AFP/Frederic J Brown

Hogy pontosan miért és mikor lett végre a szerelemnek, nem tudni. LeBlanc sajtósa csak a szakítás tényét erősítette meg. Andrea Andres és Matt LeBlanc 2006-ban kezdtek el találkozgatni, nem sokkal azután, hogy a színész elvált feleségétől, Melissa McKnight-tól.

Íme, a televízió legnagyobb nőcsábászai

Az ügyeletes szívtiprók, akik csak csajoznak és csajoznak - kattints ide a Life.hu cikkéért.
Felnőttek a Jóbarátok egykori cuki gyerekei - így néznek ki mahttp://www.life.hu/kult/20141218-a-jobaratok-egykori-cuki-gyerekei-igy-neznek-ki-ma.htmlA Jóbarátok című népszerű sorozatban két fontos gyerekkarakter is megjelent: Ross kisfia, Ben, illetve Ross és Rachel közös gyermeke, Emma. Vajon hogy festenek ma az egykori gyerekek? Íme!KultOrigoÍgy indult a Jóbarátok sikerszériájahttp://www.life.hu/kult/20140905-20-eve-indult-a-jobaratok-cimu-sorozat-jennifer-aniston-courteney-cox-lisa-kudrow-matthew-perry.html1994 szeptemberében kezdődött, és egészen 2004 májusáig tartott minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Nosztalgiázz velünk! Íme, az első jelenet!Kult--Hálaadás Jóbarátok-módra - a legviccesebb jelenetekhttp://www.life.hu/bulvar/20131129-friends-giving-a-legendas-jobaratok-cimu-sorozat-legviccesebb-halaadas-napi-jelenetei.htmlHiába ért véget majd' 10 éve a Jóbarátok című sorozat, a neten még mindig küldözgetik tovább egymásnak az emberek a legfelejthetetlenebb részeket - így most a hálaadás napi epizódokat. Ezekből készített összeállítást a people.com. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.