Ahogy minden évben, a Pornhub 2014-ben is összegezte a világ pornónézési szokásait. A magyarok valamiért lemaradtak a top 20 pornófogyasztó nemzet listájáról, de az kiderült, hogy hazánk fiai és lányai mit néznek, ha néznek. 

A pornósite felmérése szerint 2013-ban például az arcra élvezés váltotta ki a legnagyobb érdeklődést Magyarországon, 2014-ben viszont már a magyar pornószínésznőre, Aleska Diamondra kerestek a legtöbben. Ezt a következő keresőszavak követték: hungarian, magyar, xx, teen (kamasz), de a mom (anya)  és a casting szót is sokszor írták be a keresőbe. 

Forrás: VolgyiAttila.hu

Egy magyar néző 7,59 oldalt néz meg egy látogatás alkalmával, a legtöbb pornót hétfőn, a legkevesebbet szombaton nézzük. A magyarok a Pornhub adatai alapján októberben kattintottak a legtöbbet szexoldalra, és decemberben a legkevesebbszer.

A legtöbb pornót Budapesten és Győr-Moson-Sopron megyében nézik, Tolnában viszont messze az országos átlag alatt kíváncsiak ilyesmire az emberek. 

A legtöbben az asztali gépük előtt üldögélnek ilyenkor, 29 százalék nézi az oldalt telefonon, és 5 százalék tableten.

A világátlaghoz képest sok magyar nő néz pornót - arról, hogy ők melyik típusokat részesítik előnyben, itt írtunk -, a magyar látogatók 27 százaléka nő, míg a világon csak 23 százalék ez az arány. A legtöbb női pornónézővel Brazília vezet, 29 százalékkal. 

Kiadták persze az egész világra szóló statisztikákat is, ezek szerint a legtöbb pornót az Egyesült Államokban, Angliában, Kanadában, Indiában és Németországban nézik. Világszinten a legnépszerűbbek a “teen”, a “lesbian”, a “milf”, a “step mom” és a “mom” kulcsszavak. 

Thinkstock

A felmérésből kiderül, a legkevesebb pornót az emberek szilveszterkor nézték, ezen a napon a forgalom 44 százalékkal esett vissza. De a következő események is visszavetették a szexoldalak látogatottságát: a német-argentin focidöntő alatt 42 százalékkal, az első hongkongi zavargások miatt 23 százalékkal, a téli olimpia megnyitója miatt 15 százalékkal, az ukrán erőszak miatt 14 százalékkal esett vissza az érdeklődés.