Aleska Diamond a hazai pornónézők kedvence

pornó Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden évben, a Pornhub 2014-ben is összegezte a világ pornónézési szokásait. A magyarok valamiért lemaradtak a top 20 pornófogyasztó nemzet listájáról, de az kiderült, hogy hazánk fiai és lányai mit néznek, ha néznek. 

A pornósite felmérése szerint 2013-ban például az arcra élvezés váltotta ki a legnagyobb érdeklődést Magyarországon, 2014-ben viszont már a magyar pornószínésznőre, Aleska Diamondra kerestek a legtöbben. Ezt a következő keresőszavak követték: hungarian, magyar, xx, teen (kamasz), de a mom (anya) és a casting szót is sokszor írták be a keresőbe.

Forrás: VolgyiAttila.hu

Egy magyar néző 7,59 oldalt néz meg egy látogatás alkalmával, a legtöbb pornót hétfőn, a legkevesebbet szombaton nézzük. A magyarok a Pornhub adatai alapján októberben kattintottak a legtöbbet szexoldalra, és decemberben a legkevesebbszer.

A legtöbb pornót Budapesten és Győr-Moson-Sopron megyében nézik, Tolnában viszont messze az országos átlag alatt kíváncsiak ilyesmire az emberek.

A legtöbben az asztali gépük előtt üldögélnek ilyenkor, 29 százalék nézi az oldalt telefonon, és 5 százalék tableten.

A világátlaghoz képest sok magyar nő néz pornót - arról, hogy ők melyik típusokat részesítik előnyben, itt írtunk -, a magyar látogatók 27 százaléka nő, míg a világon csak 23 százalék ez az arány. A legtöbb női pornónézővel Brazília vezet, 29 százalékkal.

Kiadták persze az egész világra szóló statisztikákat is, ezek szerint a legtöbb pornót az Egyesült Államokban, Angliában, Kanadában, Indiában és Németországban nézik. Világszinten a legnépszerűbbek a “teen”, a “lesbian”, a “milf”, a “step mom” és a “mom” kulcsszavak.

Thinkstock

A felmérésből kiderül, a legkevesebb pornót az emberek szilveszterkor nézték, ezen a napon a forgalom 44 százalékkal esett vissza. De a következő események is visszavetették a szexoldalak látogatottságát: a német-argentin focidöntő alatt 42 százalékkal, az első hongkongi zavargások miatt 23 százalékkal, a téli olimpia megnyitója miatt 15 százalékkal, az ukrán erőszak miatt 14 százalékkal esett vissza az érdeklődés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.