Johnny Depp és Amber Heard megtalálták a legnyálasabb módját, hogy cáfolják a szakítást

csók cáfolat Amber Heard Johnny Depp szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta egy pár, egy ideje együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt is, mégis rendszeresen felröppennek hírek arról, hogy szakítottak, szakítanak vagy szakítani fognak. Johnny Depp és csodaszép barátnője minden eddiginél szenvedélyesebben cáfolják a pletykákat.

Egy Los Angeles-i gálára érkeztek csinosan felöltözve, kéz a kézben, mosolyogva. Itt azonban nem álltak meg: szenvedélyes csókot váltottak mindenki - de leginkább a fotósok - szeme láttára.

Forrás: AFP/Charley Gallay

Van valaki, aki ezután még kételkedik az 51 éves színész és gyönyörű, 28 éves barátnője szerelmében?

Kételkedsz Johnny Depp és Amber Heard szerelmében?

A pár 2011-ben találkozott először egy filmforgatáson, ám csak 2012-ben, az 50 éves sztár válását követően kezdtek találkozgatni. 2013-ban összeköltöztek és azóta is együtt élnek.

10 film Johnny Depptől, amit látnod kell

Egy időben sok vád érte a színészt, hogy minden filmjében ugyanazt a figurát játssza. Cáfolatként elővettük a régi mozijait, és listát készítettünk. Ismerd meg Johnny Depp 10 legmenőbb arcát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.