Ismét rátalált a szerelem Konta Barbarára

TV2 válás szerelem Barátok közt Konta Barbara RTL Klub Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárjára sok megpróbáltatás után ismét rátalált a szerelem.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 2014-es év nem volt könnyű Konta Barbara számára. Futballista férje bundabotrányba keveredett, később pedig házasságuk is megromlott és több mint nyolc év után elváltak. A színésznő most egyedül neveli hatéves kislányát, Francit. És bár otthonukban most csak ketten élnek, fél éve Barbarára teljesen váratlanul újra rátalált a szerelem. „Több mint fél éve vagyunk együtt a párommal. Égből kapott szerelem ez, mert én már berendezkedtem arra, hogy egyedül éljek. Váratlanul jött, de nagyon jól alakul a kapcsolatunk" – vallotta be Barbara az Aktívban.

Tóth Andi mellől nem tágít kitartó udvarlójahttp://www.life.hu/intim/20150114-toth-andinak-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztesenek-kitarto-udvarloja-akadt-aki-ajandekokkal-halmozza-el-a.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének festőművész hódolója akadt, aki virágokkal és kis meglepetésekkel halmozza el Andit. Az énekesnőnek azonban egyelőre karrierje az első.Intim--Usher eljegyzése tartja most izgalomban a világothttp://www.life.hu/intim/20150114-usher-eljegyezte-menedzseret-es-baratnojet-grace-miguelt.htmlA híresztelések szerint úgy tűnik, az énekes készen áll arra, hogy másodszor is megnősüljön: eljegyezte a nála 8 évvel idősebb menedzserét, Grace Miguelt.Intim--Negyedik házassága is tönkrement: válik a brit színész, Gary Oldmanhttp://www.life.hu/intim/20150113-gary-oldman-7-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-alexandra-edenborough-dalszovegirotol.htmlA hírek szerint felesége, Alexandra Edenborough adta be a válókeresetet. Ez lesz a sztár negyedik tönkrement házassága.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.