Negyedik házassága is tönkrement: válik a brit színész, Gary Oldman

Forrás: AFP/Michael Buckner -
A majmok bolygója házasság feleség Drakula Léon, a profi válás színész A sötét lovag Gary Oldman Los Angeles Alexandra Edenborough
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint felesége, Alexandra Edenborough adta be a válókeresetet. Ez lesz a sztár negyedik tönkrement házassága.

7 év házasság után válik Gary Oldman. A hírek szerint felesége, Alexandra Edenborough dalszövegíró január 9-én nyújtotta be a válókeresetet Los Angelesben, a Hollywoodban oly divatos „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Az 56 éves színész és a 36 éves dalszövegíró 2008 szilveszterén mondták ki egymásnak a boldogító igent, amely ezek szerint az örökké helyett csupán 7 évig tartott. Oldmannek ez lesz sorban a negyedik válása.

Sztárok, akik 2014-ben szakítottak egymással

Mind itthon, mind külföldön sok híresség gondolta úgy tavaly, hogy külön utakon folytatják. Kattints ide és tudd meg, kiknek a válásától volt hangos a sajtó 2014-ben.
19 év házasság után válik feleségétől Chris Rockhttp://www.life.hu/intim/20141230-chris-rock-19-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-malaak-compton-rocktol.htmlA meglepő hírt a komikus felesége, Malaak Compton-Rock adta közleménybe: közel 20 év együttlét és két gyerek után elválnak.Intim--Bizarr házasság! A brutális gyilkos, Charles Manson feleségül veszi 26 éves rajongójáthttp://www.life.hu/news/20141118-charles-manson-roman-polanski-felesegenek-gyilkosa-felesegul-veszi-26-eves-rajongojat.htmlEgy 26 éves nő elhatározta, hogy feleségül megy a börtönben Charles Manson pszichopata elítélthez, aki szektája élén még az 1960-as évek végén brutálisan meggyilkoltatta Roman Polansky filmrendező fiatal, várandós feleségét, NewsMinél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?http://www.life.hu/intim/20141010-emory-university-kutatoi-szerint-minel-dragabb-a-jegygyuru-annal-rovidebb-a-hazassag.htmlMinél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.