A 2014-es X-Faktor győztesének festőművész hódolója akadt, aki virágokkal és kis meglepetésekkel halmozza el Andit. Az énekesnőnek azonban egyelőre karrierje az első.

Attila tavaly minden szombat este Székesfehérvárról a fővárosba utazott, hogy láthassa Andit a színpadon és a műsor után – írja a Blikk

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„A második élő show után éreztem azt, hogy ez a lány nem mindennapi. Gyönyörű hangja van, és nagyon jó személyisége. Eddig körülbelül háromszor tudtam találkozni vele, és mindig kedves volt, valamint elképesztően aranyos. A szüleivel is megismerkedtem már, e-mail címet is cseréltünk" – mondta Attila, aki nemcsak virágcsokrot adott neki, de csokival is elhalmozta az idei X-Faktor győztesét.

Egyszerűen megbabonázott! Szívesen elhívnám randizni. De őszintén szólva, ki nem?!" – mosolygott Attila, aki azt tervezi, egy fotó alapján meg is festi Andit.

A lány örül a kedves gesztusoknak, de számára a karrier most a legfontosabb. „Tényleg nagyon kedves fiatalember, de ennél többről nem beszélhetünk. Nekem most kezdődik a nagybetűs budapesti élet, úgyhogy a karrierem az első" – mondta.

Tóth Andi a győzelem után exkluzív interjút adott a Life.hu munkatársának. Kattints IDEés olvasd el!