Tóth Andi mellől nem tágít kitartó udvarlója

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
X-Faktor ajándék X-Faktor 2014 udvarló szerelem Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor győztesének festőművész hódolója akadt, aki virágokkal és kis meglepetésekkel halmozza el Andit. Az énekesnőnek azonban egyelőre karrierje az első.

Attila tavaly minden szombat este Székesfehérvárról a fővárosba utazott, hogy láthassa Andit a színpadon és a műsor után – írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„A második élő show után éreztem azt, hogy ez a lány nem mindennapi. Gyönyörű hangja van, és nagyon jó személyisége. Eddig körülbelül háromszor tudtam találkozni vele, és mindig kedves volt, valamint elképesztően aranyos. A szüleivel is megismerkedtem már, e-mail címet is cseréltünk" – mondta Attila, aki nemcsak virágcsokrot adott neki, de csokival is elhalmozta az idei X-Faktor győztesét.

Egyszerűen megbabonázott! Szívesen elhívnám randizni. De őszintén szólva, ki nem?!" – mosolygott Attila, aki azt tervezi, egy fotó alapján meg is festi Andit.

A lány örül a kedves gesztusoknak, de számára a karrier most a legfontosabb. „Tényleg nagyon kedves fiatalember, de ennél többről nem beszélhetünk. Nekem most kezdődik a nagybetűs budapesti élet, úgyhogy a karrierem az első" – mondta.

Tóth Andi a győzelem után exkluzív interjút adott a Life.hu munkatársának. Kattints IDEés olvasd el!
Az X-Faktor győztese, Tóth Andi elárulta, kivel szeretné a szilveszter estét töltenihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elarulta-kivel-szeretne-a-szilveszter-estet-tolteni.htmlAz idei X-Faktor győztese a karácsonyt családi körben töltötte, a szilveszter pedig még kérdéses, de azt már tudja, kit visz magával, akár bulizni megy, akár fellépésre.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoGeszti és Szikora írt slágert Tóth Andinak?http://www.life.hu/bulvar/20141230-toth-andinak-a-2014-es-x-faktor-gyoztesenek-geszti-peter-es-szikora-robert-irt-egy-slagergyanus-dalt.htmlTóth Andinak, a 2014-es X-Faktor győztesének a hírek szerint Geszti Péter és mentora, Szikora Robi írt egy nótát.TV + Bulvár--Puskás Peti: "Nem szerettem, amikor Tóth Andi megöregedett a színpadon"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-2014-donto-backstage-interju-a-mentorseged-puskas-petivel.htmlPuskás Peti Szikora Róbert mentorsegédjeként tűnt fel a 2014-es X-Faktorban. A fiatal énekes, akinek a karrierje szintén egy tehetségkutatóban indult, azt is elárulta, melyik az a döntős, aki szerinte ma este mindent visz.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.