Megnyílt a színésznő: volt szerelmeiről és szakításairól mesélt egy rádiós interjújában.

Utólag mindig okosabb az ember, ugyebár. Nem ma történt, hogy Chris Martin volt neje, Gwyneth Paltrow összejött Brad Pitt-tel: a két sztár 1995-től 1997-ig járt együtt, egy ideig pedig együtt is éltek. Nézd, milyen édesek voltak együtt!

Forrás: Northfoto

És hogy milyen volt Brad Pitt-tel járni? „Hihetetlenül csodálatos és édes volt. Értitek, ő volt Brad Pitt!" – lelkendezett Gwyneth. A szakítás azonban nem csupán őt, hanem a szüleit is megviselte.

„Az apám teljesen le volt sújtva. Annyira gyerek voltam még. 22 éves voltam, amikor találkoztunk. 40 évesen már tisztán látom a dolgokat, 22 évesen még nem tudtam józanul dönteni. Még nem voltam kész, túl jó volt nekem!" – zárta mondanivalóját a színésznő, aki Ben Affleckről is beszélt a SiriusXM rádiós show-jában. „Nem ott tartott az életében, hogy barátnője legyen" – mondta Gwyneth, aki egy év viharos együttlét után szakított a színésszel.

Korábban egyébként Jennifer Aniston öntötte ki a szívét Brad Pitt-tel való kapcsolatáról. Ha kíváncsi vagy, ITT olvashatod el cikkünket!