Amikor a nők lerajzolják a vaginájukat...

rajz nők videó vagina vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőket kértek meg, hogy rajzolják le a nemi szervüket. Egészen vicces végeredmények születtek.

Skiccelgetés, satírozás, és nem kis gondolkodás után születtek meg a művek, amelyek alapján elég nagy bajban lennének a nők, ha valóban ilyen alakú vaginával és belső nemi szervekkel kellene élniük.

Nézd meg az alkotásokat!

Legalább egy volt közülük, aki odafigyelt a biológiaórákon.

Vaginák a természetben

A punci alakú természeti képződményeket ITTcsodálhatod meg!
10 érdekes tény, amit nem tudtál az óvszerekrőlhttp://www.life.hu/intim/20150122-ovszertortenelem-amit-nem-tudtal-a-kondomrol.htmlBordás, epres, világítós, extravékony, és még ki tudja, milyen extra óvszerfajták lézetnek. De azt gondoltad volna, hogy sokan csak akkor húznak gumit, ha a szex már elkezdődött? Íme, néhány érdekes adat!IntimThinkstockÍgy okozhatsz orgazmust egy csókkal!http://www.life.hu/intim/20150120-tippek-a-nagyon-profi-csokhoz.htmlA Káma Szútra szerint egy nő szája tökéletesen tükrözi a nemi szervét: az ajkak a külső ajkaknak felelnek meg, az ajak feletti görbület a csikló és az első fogak feletti rész pedig a G-pont. Izgalmasan hangzik...IntimThinkstockSzexelj reggel! Érvek az ébredés utáni hancúr melletthttp://www.life.hu/intim/20141230-a-reggeli-szex-jot-tesz-a-kapcsolatnak-es-vedi-az-egeszseget.htmlHa összebújással kezditek a napot, az nemcsak arra jó, hogy egész napra mosoly telepedjen az arcotokra: a reggeli szex az egészséget is védi, sőt, a kapcsolatotoknak is jót tesz.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.