Mit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.

Korkülönbség egy kapcsolatban
Vajon a pasiknak számít? A Life.hu cikkéért kattints IDE!

A 82 éves dúsgazdag volt tévés személyiség korábban már négyszer volt házas, mielőtt elvette a 25 éves volt Playboy-modellt. Az osztrák milliárdos Lugner szerint rázós volt az útja a nőkkel az ötödik házasságig. Bár korábban kijelentette, soha többé nem mondja ki a boldogító igent, tavaly februárban annyira elcsavarta a fejét Cathy, hogy ez a gondolat rögtön elszállt.

Forrás: NORTHFOTO

Egy kicsit természetesen még mindig kételkedik a fiatal nőben, fél, hogy mi van, ha az elég vastag pénztárcáját tartja benne vonzónak. "A nők nagyon veszélyesek, a házasság is nagyon veszélyes. De szeretek a fiatal nőkkel harcolni" – jelentette ki.

Cathy bevallotta, tényleg szereti a luxus életmódot, de nem annyira fontos neki. Még televíziós karrierjét is feladta, és inkább szerelmét választotta helyette. "Tudtam, hogy Richard gazdag, hiszen német vagyok, és ő nagyon híres Németországban. Tudom, hogy sokkal fiatalabb vagyok, de az előző feleségei is mind fiatalok voltak" - nyilatkozta.

Hogy mit szeret akkor a fiatal nő a nyolcvanas éveiben járó férjében?

"Jó tanárom van. A férjem már négyszer volt házas, ezért tapasztalt. Én csak fiúkkal jártam, nem férfiakkal. Azok a focit szeretik, és sok nőt egyszerre, csak magukkal foglalkoznak. Nagyon jól érzem magam Richarddal. Ráadásul van egy 6 éves lányom, róla is gondoskodni kell, férfire van szükségem" - fejtette ki.

Lugner egyébként korábban ismert volt arról, hogy olyan hírességeknek fizett azért, hogy kísérői legyenek a bécsi operabálon, mint Raquel Welch, Farrah Fawcett, Carmen Electra, Pamela Anderson és Paris Hilton.

Tavaly Kim Kardashian állítólag ötszázezer dollárt kapott, de Lugner szerint idegesítő volt, és nem is tudott viselkedni, ráadásul nem volt hajlandó vele táncolni. A botrányról ITT írtunk bővebben!