Kiderült, mikorra tervezi az esküvőt Caramel

Forrás: Facebook/Caramel -
Caramel lagzi esküvő eljegyzés Megasztár szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilvi, Caramel kedvese minden fronton bizonyított, remek édesanya és háziasszony, az énekes pedig úgy döntött, kitűzi a pazar esküvő időpontját, amikor elveszi gyermeke édesanyját.

Ahogy a Life.hu is megírta, Caramel karácsonykor megkérte kedvese kezét. A Megasztár-győztes énekes pedig elkezdte az esküvő szervezését, amit hatalmas lagzi követ majd – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Caramel

„Szilvi fantasztikus édesanya. Fiatal kora ellenére tökéletesen gondoskodik Szofiról. Tisztelem és felnézek rá. Még idén szeretném elvenni feleségül. Nyári vagy őszi, nagy esküvőt tervezünk, de még nagyon az elején tartunk a szervezésnek" – magyarázta az énekes, aki áprilisban tanárként mutatkozik be Az ének iskolájában.

Megvan a Rising Star első szerelmi tragédiája! Szakított barátnőjével Peter Srámekhttp://www.life.hu/intim/20150126-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-szakitott-baratnojevel-viviennel.htmlPeter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot és egy hatalmas veszekedés után vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.Intim--Elárulta az egykori Playboy-modell, miért ment hozzá az 57 évvel öregebb milliomoshozhttp://www.life.hu/intim/20150128-cathy-schmitz-volt-playboy-modell-elarulta-miert-ment-hozza-richard-lugner-osztrak-milliardoshoz.htmlMit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.Intim--Árulják Diana és Dodi egykori szerelmi fészkéthttp://www.life.hu/intim/20150127-diana-hercegno-es-dodi-al-fayed-egykori-szerelmi-feszket-arulja-mohamed-al-fayed-franciaorszagban.htmlEladja franciaországi ingatlanát Mohamed Al-Fayed. A villa érdekessége, hogy itt kezdődött anno fia, Dodi és a néhai Diana hercegnő szerelme.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.