Aki több hangulatjelet használ, többet szexel :)

Forrás: Thinkstock -
hangulatjel meglepő szingli statisztika szex kapcsolat smiley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ettől garantáltan dobsz egy hátast: állítólag azok a szinglik, akik több hangulatjelet használnak, többet szexelnek. Te hányszor kacsintasz egy nap? 

A Match.com Szinglik Amerikában című kutatása szerint a hangulatjelek használóinak 54 százaléka szexelt 2014-ben, és csak 31 százaléka azoknak, akik inkább csak a szavakra hagyatkoztak.

Forrás: Thinkstock

A smiley-használó férfiak 64 és a nők 46 százalékának volt nemi kapcsolata múlt hónapban a felmérés eredménye szerint. A legtöbbet használt hangulatjelek természetesen flörtölősek: kacsintó, csókot dobó, mosolygó smiley a leggyakoribb, de a felhasználók fele sosem küldene szájas vagy cuki állatos jelet.

Dr. Helen Fischer, a kutatás készítője szerint az adatok nemcsak szexre, hanem randikra is vonatkoznak, sőt, a hangulatjelezők még hamarabb is mennek férjhez. Szóval, hajrá! :)

Ezeket ne csináld egy randin!

Összeszedtük, melyek azok a tiltólistás dolgok, amiket semmiképp NE csinálj egy első randin! IDE kattintva olvasd tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.