A Grammy-díj-átadó legforróbb csókja: így taperolta le Kim Kardashian fenekét Kanye West

Forrás: AFP/Jason Merritt -
csók gála Kim Kardashian popsi Kanye West Grammy 2015 Beck díj Beyoncé fenék Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze, Kanye West megteheti, elvégre tavaly május óta boldog férje a világ leghíresebb (és legkerekebb) popsijú valóságshow-sztárjának. Ám nem ez volt az egyedüli alakítása a rappernek az este folyamán a Grammyn - részletek lentebb. 

Nem vacakolt Kanye West. A rapper, aki a Grammy-díj-átadó színpadára is hivatalos volt fellépőként, a kamerák kereszttüzében kapta le feleségét, Kim Kardashiant, akinek híres-hírhedt popsiját sem kímélte a forró ölelés közben: az itt látható fotó tanúsága szerint még alaposan bele is markolt a mostanában egyre többet meztelenkedő valóságshow-sztár kerekded hátsójába. Vettük az adást, Kanye, ez a fenék csak a tied!

Forrás: AFP/Jason Merritt

A rapper Grammy-díj-átadón tett megmozdulásai közül nem ez volt az egyetlen: a sztár a gálaestet követő afterpartin fejtette ki véleményét a díjazottakról, miszerint az év legjobb albumának járó szobrocskát Becknek át kellett volna adnia Beyoncénak.

/1502/Ferge201529113233

Vérlázító ruhák a Grammy-gála történelmében

Christina Aguilera látványos átváltozása, Beyoncé baklövései és Rihanna szende szűz korszaka - kattints ide a Grammy legsokkolóbb szettjeiért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.