Persze, Kanye West megteheti, elvégre tavaly május óta boldog férje a világ leghíresebb (és legkerekebb) popsijú valóságshow-sztárjának. Ám nem ez volt az egyedüli alakítása a rappernek az este folyamán a Grammyn - részletek lentebb. 

Nem vacakolt Kanye West. A rapper, aki a Grammy-díj-átadó színpadára is hivatalos volt fellépőként, a kamerák kereszttüzében kapta le feleségét, Kim Kardashiant, akinek híres-hírhedt popsiját sem kímélte a forró ölelés közben: az itt látható fotó tanúsága szerint még alaposan bele is markolt a mostanában egyre többet meztelenkedő valóságshow-sztár kerekded hátsójába. Vettük az adást, Kanye, ez a fenék csak a tied!

Forrás: AFP/Jason Merritt

A rapper Grammy-díj-átadón tett megmozdulásai közül nem ez volt az egyetlen: a sztár a gálaestet követő afterpartin fejtette ki véleményét a díjazottakról, miszerint az év legjobb albumának járó szobrocskát Becknek át kellett volna adnia Beyoncénak.

/1502/Ferge201529113233

„Fogalmam sincs, mit mondott Beck. Csak azt tudom, hogy ha a grammysek azt akarják, hogy jöjjenek vissza az igazi előadók, akkor abba kell hagyniuk a játékot velünk" – kezdte Kanye, aki hozzátette, harcolni fog a kreativitásért és a művészetért. Az emlékezetes mondatokon túl emlékezetes ruhakölteményekben is bővelkedett a díjátadó - cikkünket ide kattintva olvashatod.

Vérlázító ruhák a Grammy-gála történelmében
Christina Aguilera látványos átváltozása, Beyoncé baklövései és Rihanna szende szűz korszaka - kattints ide a Grammy legsokkolóbb szettjeiért!