Tóth Gabit nem fűzik érzékeny szálak mentoráltjához

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor érzelem mentor szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor összehozták már a Tha Shudras frontemberét és Tóth Gabit, ezért az énekesnő úgy döntött, tisztázza a helyzetet.

Ahogy a Life.hu is megírta, már régebben is hírbe hozták Tóth Gabit mentoráltjával. A hétvégén pedig ismét pletykálni kezdtek Gabi és Trap kapitány, azaz Molnár Tibor kapcsolatáról. Ugyanis a Story-gálán mentor és mentoráltja el sem mozdultak egymás mellől, sőt a buliról is együtt távoztak – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A látszat csal, nem az van mögötte, amit gondolnak. Mostanában valóban többet mozgok együtt a fiúkkal, ez pedig annak köszönhető, hogy dolgozom velük. Trap kapitány semmivel nem kap több figyelmet, mint a többiek. Mostantól én látom el a menedzseri teendőket a Tha Shudras körül, segítem a pályájukat. Ezért látnak olyan sűrűn velük, ezért van a sok közös poszt és megjelenés. A Story-gálán sem engedtem el egyetlen percre sem a kezüket, figyeltem rájuk, kivel fotózkodnak, mit csinálnak, hiszen kötelezettségeik vannak az RTL Klub felé. Nagyon hiszek a munkásságukban, és éppen ezért terelgetem őket, és teszek meg mindent, hogy a fiúk minél sikeresebbek legyenek a jövőben" – magyarázta Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.