3000 férfivel feküdt le házassága során a 64 éves Marie

Fotó: Chris Fairweather -
házasság feleség szvinger szex férfi klub féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmondása szerint boldog házasságban él a szvingerklubot üzemeltető Marie Calvert, aki az évek során több ezer férfivel feküdt le – pont, ahogyan férje is teszi a nőkkel. És mégsem féltékenyek egymásra.

Más a szerelem és más a szex – állítja Marie Calvert a The Guardiannak, akinek ágyában az elmúlt 35 évben körülbelül 3000 férfi fordult meg. És a hölgy – szintén az ő szájából hangzott el – boldog házasságban él férjével, Barryvel, akivel 15 éves kora óta van együtt és akinek 19 évesen mondta ki a boldogító igent.

Fotó: Chris Fairweather

A most 64 éves hölgy, aki immár két unoka büszke nagymamája is, 28 éves koráig csak a férjével osztozott szexuális örömökben, ám egy nap úgy döntöttek, más mederbe terelik a nem éppen jól működő nemi életüket.

Szvingerklub - Ahová nem táncolni járunk (18+)

Mi a szvingerklubok lényege? Mi történik egy ilyen esten? A Life.hu ITT igyekezett megválaszolni a téma minden kérdését - és többet is.
"Mi a lényeg? Álljon égnek!" Íme, a legidiótább tinderes bemutatkozószövegekhttp://www.life.hu/intim/20150214-tinder-tarskereso-leirasok-es-furcsa-bemutatkozasok-budapestrol-es-kornyekerol.htmlWoody Allen, Nietzsche és Feldmár András a leggyakrabban idézettek a Tinderen. Úgy tűnik, sok férfi az ő szavaikkal tudja legkönnyebben elmondani, milyen is valójában. Nos, lehet, hogy az alábbi versenyzőknek is inkább egy Coelho-mondattal kellett volna próbálkozniuk ahelyett, hogy magukat adják. Lássuk hát a legergyább szexappos dumákat!Intim--10 ok, amiért a sushi jobb választás, mint egy pasi!http://www.life.hu/intim/20150213-a-sushi-jobb-valasztas-mint-egy-pasi-vicces-ervek.htmlA sushi a világ egyik legjobb dolga! Különleges, finom, nem hizlal, és bármennyit ehetsz belőle, sosem leszel tele. Hát hogy lehetne nem szeretni ezek után? Íme, néhány (vicces) érv, miért jobb választás ez a japán étel, mint egy pasi.Intim--Jessica Simpson A szürke ötven árnyalata jegyében Valentin-napozotthttp://www.life.hu/intim/20150216-jessica-simpson-a-szurke-otven-arnyalata-jegyeben-toltotte-a-valentin-napot-ferjevel.htmlAz énekesnő-színésznő hálószobájából tudósított követőinek, amint épp férjével szeretgetik egymást.IntimOrigoNyitottak vagyunk: Magyarországon végre mindenki szerelmes lehethttp://www.life.hu/intim/20150214-a-nyitottak-vagyunk-kozossegi-kezdemenyezes-magyarorszagon-vegre-mindenki-szerelmes-lehet.htmlHa nem hallanánk a saját fülünkkel, el sem hinnénk, hogy 2015-ben magyar zenészek LMBTQ dalokra írtak át népszerű szerelmes számokat Valentin-nap alkalmából. A meleg és leszbikus párokhoz szóló számok ráadásul idén először a magyar rádiókban is felcsendülhettek. Remélhetőleg mindenki érzi, milyen hatalmas lépés ez!Intim--Ugrott a válás? Valentin-napon is együtt sétálgatott Gwyneth Paltrow és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150216-gwyneth-paltrow-es-chris-martin-valentin-napon-egyutt-setalgattak.htmlHollywoodban erre nincs sok példa, ők azonban kivételek: bár tavaly bejelentették különválásukat, azóta is állandóan együtt van a két világsztár. Most akkor hogy is van ez?Intim--Gyí, te paci és a hű kutyus: Még mindig ezek a legkedveltebb női szexpózokhttp://www.life.hu/intim/20110909-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legkedveltebb-szexpozok-noi-szemmel.htmlÍme egy újabb általánosítás, és mint minden esetben, most is lesznek kivételek. Mondjuk hát azt, hogy a legtöbb nő (nem az összes) kedveli az alábbi szexuális pózokat. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.