Elmondása szerint boldog házasságban él a szvingerklubot üzemeltető Marie Calvert, aki az évek során több ezer férfivel feküdt le – pont, ahogyan férje is teszi a nőkkel. És mégsem féltékenyek egymásra.

Más a szerelem és más a szex – állítja Marie Calvert a The Guardiannak, akinek ágyában az elmúlt 35 évben körülbelül 3000 férfi fordult meg. És a hölgy – szintén az ő szájából hangzott el – boldog házasságban él férjével, Barryvel, akivel 15 éves kora óta van együtt és akinek 19 évesen mondta ki a boldogító igent.

Fotó: Chris Fairweather

A most 64 éves hölgy, aki immár két unoka büszke nagymamája is, 28 éves koráig csak a férjével osztozott szexuális örömökben, ám egy nap úgy döntöttek, más mederbe terelik a nem éppen jól működő nemi életüket.

„Egyik nap hazahozott egy szvingereknek szóló magazint, amelyet az egyik munkatársától kapott. Azzal viccelődött, ki kéne próbálnunk. Azt mondtam neki, ne legyen buta, ő pedig nem is említette többet a dolgot. Közben azonban többször belenéztem a magazinba és elképzeltem, milyen jó lenne" – így kezdődött Marie története, aki nem sokkal később férjével együtt kipróbálta a szvingerszexet.

Szvingerklub - Ahová nem táncolni járunk (18+)
Mi a szvingerklubok lényege? Mi történik egy ilyen esten? A Life.hu ITT igyekezett megválaszolni a téma minden kérdését - és többet is.

A dolog annyira megtetszett mindkettőjüknek, hogy hamarosan minden hétvégén hasonló partikra jártak, sőt, nem sokkal később otthagyták a munkahelyüket és egy szvingerklubot nyitottak. „Az élet a kísérletezésről és a tapasztalásról szól. Mi pontosan ezt tesszük Barryvel, aki ugyanúgy csinálja más nőkkel. Nem vagyok féltékeny rá, mert tudom, hogy csakis engem szeret" – magyarázza Marie, aki elmondása szerint szenvedélyesen szereti a szexet.

„Egyik este 14 férfival feküdtem le egy manchesteri szvingerbuliban. Emlékszem arra a fékezhetetlen kéjre, amit éreztem a hazafelé vezetés közben. Másnap úgy éreztem, mindenem sajog, de csak jó értelemben. Mintha az edzőteremből jöttem volna."