Így került Cameron Diaz Benji Madden mellkasára

feleség név Benji Madden Arany Málna-díj varrás mellkas Cameron Diaz Instagram tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új tetoválással bővült a rocker gyűjteménye: a zenész a nemrég feleségévé avanzsálódott Cameron Diaz keresztnevét varratta a mellkasára.

Nem csupán Benji Madden életében kapott helyet Cameron Diaz, hanem a mellkasán is. A The Good Charlotte banda rockere, aki múlt hónapban házasodott össze a 42 éves színésznővel, pontosan ezen testrészére varratta újdonsült felesége nevét.

Forrás: Instagram/Benjamin Madden
Budapesten fog nősülni Ridley Scott? http://www.life.hu/intim/20150224-ridley-scott-budapesten-fog-osszehazasodni-giannina-facio-szinesznovel.html A magyarországi brit nagykövetség egyik informátora szerint az Emmy- és Golden Globe-díjas filmrendező Budapesten szeretné összekötni életét párjával, Giannina Facio színésznővel. Intim -- Így dolgozzák fel a gyerekek édesanyjuk halálos betegségét http://www.life.hu/csalad/20150210-igy-dolgozzak-fel-a-gyerekek-edesanyjuk-halalos-betegseget.html Mi, felnőttek, szeretnénk megvédeni gyermekünket a halál realitásától és az ezzel együtt járó gyász terhétől. Úgy gondoljuk, túlságosan fiatalok, ártatlanok, törékenyek mindehhez. Valójában azonban egy halálos betegség és a halál az élet kikerülhetetlen része és nem megvédeni, hanem segíteni kell őket abban, hogy értelmi szintjüknek megfelelően megértsék azt, és hogy megbirkózhassanak a veszteséggel. Család -- Tóth Andit egy ismert zenész karolta fel http://www.life.hu/bulvar/20150224-toth-andit-az-rtl-klub-x-faktor-gyozteset-a-sugarloaf-egyuttes-tagja-toth-tibi-karolta-fel-es-a.html A Sugarloaf oszlopos tagja, Tóth Szabi karolta fel az X-Faktor győztesét. Andi bevallotta: egyelőre Szabi az egyetlen férfi az életében. TV + Bulvár -- Ne húzogasd a pasikat ész nélkül! Randiappos tedd, ne tedd csajoknak http://www.life.hu/intim/20150223-tinder-hasznalati-utasitas-randizos-mobilappok-tedd-ne-tedd-listaja-ismerkedeshze.html Az elmúlt években több tanácsot is adtunk arra vonatkozóan, hogyan pasizz be a szájbervilágban és mire figyelj, hogy elkerüld a virtuális párkeresés leggyakoribb buktatóit. Nos, jelentjük, a hagyományos ismerkedős oldalak csillaga leáldozott. Már most a jövőben élünk, és a jövő a randiappoké. Ezeknek az alkalmazásoknak sajátos szabályai és szokásai vannak. Most segítünk eligazodni a mobilcsábítás új világában! Intim Thinkstock Megtöri-e Mátyás a jeget? - Ma kiderül, meddig tart még a tél! http://www.life.hu/kult/20150223-jegtoro-matyas-napja-idojoslo-nap-ha-jeg-van-innen-mar-olvadni-fog.html Ez a tél végi legfontosabb nap, hiszen most kiderül, még hetekig kell jégen csúszkálnunk és vacognunk, vagy hamar túl leszünk az év nehezebbik részén, és jöhet végre a langymeleg tavasz. Kult Thinkstock Cano Cristales, a folyékony szivárvány – Íme, a világ leggyönyörűbb folyója http://www.life.hu/news/20150224-cano-cristales-a-vilag-leggyonyorubb-es-legszinesebb-folyoja.html Nem mindennapi látványt nyújt a Kolumbiában található Cano Cristales nevű folyó, amely a szó legszorosabb értelmében a szivárvány minden árnyalatában pompázik. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.