fashion week stílusmustra sztárok stílus Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nem a kifinomult magamutogatásról híres, nem úgy, mint például Jennifer Lopez, akitől tanulhatna jó néhány fogást az extravagáns sztár. Nem ő az egyetlen, akinek stílusleckét kellene vennie. Megmutatjuk, a héten melyik híresség melyiktől leshetne el öltözködési tippeket.





AFP
AFP


Selena Gomez vs. Jennifer Hudson

Justin Bieber szerelme comb- és dekoltázsvillantó, fényes darabot aggatott magára, amit csak a legnagyobb jószívűséggel tudnánk szexinek nevezni, de nem tesszük. A kacifántos szabású selyemruha pont az énekesnő csípőjére vonzza a tekintetet, a dekoltázsa sem a legszebb benne és a combvillantás is erőltetett. Ha meg akarta volna mutatni a testét, jobban járt volna egy olyan mindent megmutató ruhával, amit az egyre csak fogyó Jennifer Hudson viselt.

AFP
AFP


Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!







AFP
AFP


Blake Lively vs. Katherine Heigl

Mély dekoltázs és mély dekoltázs között is lehet különbség - nem mindegy például, milyen ruhára kerül. A Gossip Girl sztárja, Blake Lively bármennyire is erőlködik, mi csak a retinarepesztő kékre tudunk fókuszálni, a dekoltázsig már nem jutunk el, inkább keresünk valami kevésbé vibráló pontot. Sokkal inkább szembetűnő Katherine Heigl dekoltázsa, amelynek libbenő anyagú, grafitszürke estélyi ruha szolgáltat körítést.

AFP
AFP


Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!







AFP
AFP

Tipp! Nézz képeket Tóth Gabiról! Kattints a galériáért!





Beyoncét másolják a hazai hírességek - magyar tervezők ruhái videoklipekbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20111123-beyoncet-masoljak-a-hazai-hiressegek-magyar-tervezok-ruhai-video.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál szexi cicát varázsolt a fiatal anyukábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlErotikus divatvideók - A Fashion Video Festival ajánlásával (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20111118-erotikus-divatvideok-a-fashion-video-festival-ajanlasaval.htmlTanulj öltözködni az X-Faktor sztárjaitólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111117-tanulj-oltozkodni-az-xfaktor-sztarjaitol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.